INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA

Thomas Tuchel rămâne rezervat în privința returului cu Real Madrid: „Câte echipe au revenit? Este realist să te gândești că dubla e terminată”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 09:30 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 10:00

Chelsea a câștigat la scor deplasarae cu Southampton, scor 6-0, dar Thomas Tuchel (48 ani), antrenorul londonezilor, trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Real Madrid de pe „Bernabeu”.

În meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, madrilenii s-au impus fără prea mari emoții pe Stamford Bridge, scor 3-1, după ce Karim Benzema a avut o nouă seară magică.

Returul are loc marți, 12 aprilie, pe „Bernabeu”, iar Real Madrid este marea favorită pentru calificarea în semifinale.

Thomas Tuchel, rezervat înainte de returul cu Real Madrid

Chiar dacă londonezii au strălucit în meciul de campionat cu Southampton, Tuchel este conștient că meciul din Spania are o altfel de intensitate față de cel câștigat la scor de tenis de elevii săi.

„Este un joc și un adversar complet diferit. Situația nu se schimbă, nu va fi deloc ușor. Am făcut ce ne-am dorit, am câștigat acest meci de campionat, asta este vestea bună. La Madrid însă, ne așteată o misiune dificilă”, a declarat Thomas Tuchel, după meciul cu Southampton, potrivit Express.

Thomas Tuchel, extrem de supărat după meciul tur dintre Chelsea și Real Madrid

După înfrângerea suferită pe teren propriu în fața „Los Blancos”, germanul de pe banca lui Chelsea a avut un discurs dur.

„Dacă se mai joacă această dublă? Nu, nu. În acest moment și jucând la acest nivel, nu se mai joacă! Câte echipe au revenit? Este realist să te gândești că dubla e terminată. 

Este o înfrângere dură. A fost una dintre cele mai proaste prime reprize pe care le-am văzut pe «Stamford Bridge». La acest nivel, nu poți juca așa! Nici individual, nici ca echipă. Niciunul dintre noi nu a dat suficient. Nu am făcut ceea ce trebuia să facem. Am fost departe de nivelul nostru. Trebuie să ne regăsim nivelul. După cum ne-am prezentat, nu puteam să ne așteptăm la un rezultat bun. 

Totul a mers prost. Nu doar că ne-am deschis prea mult, dar nici nu am pasat cum și unde trebuie. Nu am avut intesitate, nu am atacat bine... Nu putem să ne plângem când pierdem după o asemenea primă repriză”, a spus Tuchel, citat de Mundo Deportivo.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

VIDEO Barcelona, victorie dramatică la Levante » Gol decisiv marcat de Luuk de Jong la ultima fază

VIDEO + FOTO Avantaj City! Trupa lui Guardiola rămâne la mâna ei în lupta la titlu și după derby-ul spectaculos cu Liverpool

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close