INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - DEPORTIVO ALAVES 3-04

REAL MADRID - DEPORTIVO ALAVES 4-0. VIDEO Cristiano Ronaldo, erou pentru Real Madrid » Două goluri marcate în victoria cu Alaves

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 19:14

Real Madrid s-a impus clar în fața celor de la Deportivo Alaves, 4-0, într-un meci din etapa a 25-a din Spania. Cristiano Ronaldo a fost eroul madrilenilor.

Real Madrid a început tare meciul și a avut multe ocazii în debut, dar nu a reușit să marcheze. În ultimul minut al primei părți, Cristiano Ronaldo a deschis scorul. Starul portughez a preluat în mijlcul careului, s-a întors și a marcat cu un șut cu stângul, de la 11 metri.

Imediat după pauză, Gareth Bale a majorat scorul. Benzema a recuperat mingea după ce Alaves a reluat jocul, a plecat într-o cursă puternică și i-a pasat lui Bale, care a marcat din mijlocul careului.

Ronaldo a reușit dubla în minutul 61, marcând cu un șut din prima, de la 11 metri, din centrul careului. Ronaldo a ajuns astfel la 14 goluri marcate în acest sezon, fiind al patrulea în topul golgeterilor, după Messi, Suarez și Iago Aspas.

Scorul final a fost stabilit de Karim Benzema, în minutul 89, din penalty.

20-14
este raporturi de goluri marcate de Leo Messi și Cristiano Ronaldo, în La Liga

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

După 25 de etape, Real Madrid este pe locul 3, cu 51 de puncte, după Barcelona și Atletico Madrid. Alaves este pe 16, cu 28 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
offside
offside  •  25 Februarie 2018, 12:10

Cum, marele Ronaldo nu a mai dat pe langa minge? Probabil ca se simte intimidat cand are in fata mari echipe sau mari jucatori. (Ce gol cu PSG de rasul lumii!!)

thebluestlion
thebluestlion  •  24 Februarie 2018, 19:30

Numai erou nu a fost :))

gabriel63
gabriel63  •  24 Februarie 2018, 19:19

Rusine ! Cine a scis articolul ,nu este clar... Ati angajat pe cineva care confunda Deportivo Alaves cu Deportivo LaCoruna ? As dori informatii despre acest reporter GSP... Al cui nepot este , cine este tatal lui , etc... Doamne iarta-ma ! se duce de rapa si jurnalismul romanesc...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close