INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-1

Real Madrid n-a avut șut pe poartă în El Clasico, dar Ancelotti a sărit ca ars: „Barcelona n-a făcut nimic, a avut noroc! Rezultat nemeritat!”

Carlo Ancelotti / Sursă foto: Guliver/Getty Images +5   FOTO
Carlo Ancelotti / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 07:57 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 10:27

Carlo Ancelotti, 63 de ani, antrenorul lui Real Madrid, consideră că eșecul suferit în fața Barcelonei în turul semifinalelei din Cupa Regelui, scor 0-1, e complet nemeritat.

VIP LEGEND EXPERIENCE - Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Poți fi parte dintr-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint, în orașul marii finale din '86

Antrenorul „Los Blancos” e de părere că „Barcelona nu a făcut nimic pentru a marca” în El Clasico și pune victoria catalanilor doar pe seama norocului. Chiar dacă Real n-a avut șut pe poartă în fața rivalei, Ancelotti e mulțumit de jocul echipei sale și e încrezător că madrilenii se pot califica în returul de pe 5 aprilie.

„Am minimizat Realul!” » Observația lui Xavi, după ce Barcelona a dat lovitura pe „Bernabeu”: „Demonstrăm de ceva vreme lucrul ăsta”
REAL MADRID - BARCELONA 0-1
„Am minimizat Realul!” » Observația lui Xavi, după ce Barcelona a dat lovitura pe „Bernabeu”: „Demonstrăm de ceva vreme lucrul ăsta”

Ancelotti a sărit ca ars după El Clasico: „Barcelona n-a făcut nimic, a avut noroc”

„Am jucat fotbalul pe care trebuie să-l jucăm. Am făcut un joc plin de intensitate, dar nu am dat gol. Ei nu au făcut nimic pentru a marca. Au avut noroc. Au un avantaj, dar avem toată încrederea din lume pentru că vom putea întoarce lucrurile în favoarea noastră.

Rezultat este foarte prost, nemeritat. A fost un joc bun din partea noastră, cu intensitate și angajament, nu i-am lăsat pe cei de la Barcelona să joace așa cum își doresc. Erau pe un bloc defensiv nu pentru că au vrut, ci pentru că i-am obligat să o facă. A fost greu să avem ocazii, am încercat din exterior, dar au fundași grozavi și ne-au blocat. 

Cu o apărare atât de joasă este greu să găsești oportunități, sunt foarte puternici în apărare. Acolo a fost cheia jocului. Dar ne dă încredere pentru retur, dacă putem juca așa împotriva Barcelonei, avem șansele noastre"”, a spus Ancelotti, conform AS.com, citat de Eurosport

Real Madrid - Barcelona 0-1, pe scurt:

  • Real Madrid a controlat teritorial meciul și a avut posesia, fără să aibă inspirație în fața unei echipe catalane fără Lewandowski, Pedri și Dembele.
  • „Albii” s-au lovit de „zidul” pus de Xavi în fața lui Ter Stegen, Barcelona preferând să stea la cutie și să încerce să lovească pe contraatac. Tactica antrenorului catalan s-a dovedit a fi cea câștigătoare.
  • Barcelona a marcat la singura fază periculoasă din prima repriză. Camavinga a pierdut o minge la 40 de metri de propria poartă, Ferran Torres l-a lăsat singur pe Kessie cu Courtois, iar mijlocașul a șutat în portar. Barcelona a avut noroc, balonul a ricoșat din Courtois în Militao și a intrat în plasă.
  • Real Madrid a terminat meciul fără să expedieze vreun șut pe poartă și pornește cu șansa a doua la returul de pe Camp Nou.

FOTO / Cele mai tari imagini din El Clasico

Real Madrid - Barcelona/ foto: Imago Images
Real Madrid - Barcelona/ foto: Imago Images
Real Madrid - Barcelona/ foto: Imago Images
Real Madrid - Barcelona/ foto: Imago Images
Real Madrid - Barcelona/ foto: Imago Images
+1 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Am minimizat Realul!” » Observația lui Xavi, după ce Barcelona a dat lovitura pe „Bernabeu”: „Demonstrăm de ceva vreme lucrul ăsta”

FOTO Xavi i-a dat mat lui Ancelotti! „Zidul” Barcelonei nu a putut fi spart de Real, în „El Clasico” din Cupa Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1945sv0509
1945sv0509  •  03 Martie 2023, 17:25

Ancelotti are dreptate," Barcelona nu a facut nimic", doar a castigat acest meci.

offside
offside  •  03 Martie 2023, 13:36

Ancelotti vorbeste de noroc? Poate a uitat cum a castigat vreo 2-3 CL cand efectiv Real a jucat precum FCSB in criza. Sper sa se mai intoarca norocul si spre echipe care chiar joaca fotbal.

enigmaticul
enigmaticul  •  03 Martie 2023, 11:21

Mda......Într-adevăr, ”Barcelona n-a făcut nimic, a avut noroc”, că doar mingea aceea a ajuns șingură în fața porții și sutată în Curtoi! Mister, care clefăi mereu gumă în public, precum un........ spune-ne și nouă, câte șuturi a avut realul pe cadrul porții, în 90 min.? Deh........ Mă gândeam la vulpile astea care privesc ....strugurii. Apoi Mister, oaspeții nici nu au avut trei titulari, oameni de bază în echipă. Dar, poate ”câștigați” în retur, la o diferență mai mare, mai ales că atunci s-ar putea ca echipă să fie completă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează