INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERES

Real Madrid și FC Barcelona se luptă pentru un jucător de 16 ani din Brazilia, cotat la 15 milioane de euro!

Endrick se află pe radarul lui Real Madrid și al Barcelonei.
FOTO: Imago Images
Endrick se află pe radarul lui Real Madrid și al Barcelonei. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 12:48 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 13:47

Real Madrid și FC Barcelona se află în lupta pentru semnătura tânărului jucător brazilian Endrick Felipe (16 ani), fotbalist care evoluează la Palmeiras, în țara natală, notează cotidianul spaniol Sport Nacional.  

Endrick Felipe este un fotbalist care poate juca pe toate pozițiile din atac. Tânărul brazilian a bifat 7 meciuri și a marcat 6 goluri pentru echipa secundă a celor de la Palmeiras, însă nu a reușit încă să își facă debutul în tricoul echipei de seniori a grupării din São Paulo.

Portar atacat și rănit cu petarde într-un derby din Chile » Partida a fost suspendată
Internațional
Portar atacat și rănit cu petarde într-un derby din Chile » Partida a fost suspendată

Catalanii s-ar afla în pole-position în ceea ce privește transferul brazilianului Endrick Felipe

Conducerea formației de pe Camp Nou ar fi luat deja legătura cu reprezentanții lui Endrick Felipe, întrucât își doresc să realizeze mutarea încă din următoarea fereastră de mercato, cea din ianuarie. 

15 milioane de euroeste cota de piață a fotbalistului brazilian

Tânărul fotbalist ar urma însă să rămână în Brazilia încă două sezoane, deoarece nu are încă împlinită vârsta legală pentru a putea evolua în Europa, mai notează sursa citată. 

Real Madrid nu ar dori să plătească mai mult de 45 de milioane de euro în schimbul fotbalistului

Real Madrid, campioana Spaniei, reprezentată de președintele Florentino Perez, nu ar dori să plătească mai mult de 45 de milioane de euro în schimbul fotbalistului. De menționat că Endrick Felipe ar avea o clauză de reziliere în valoare de 60 de milioane de euro stipulată în contractul încheiat cu cei de la Palmeiras. 

Madrilenii au o tradiție în ceea ce privește aducerea de jucători tineri din Brazilia. 2 fotbaliști importanți de acest fel sunt Vincius Junior, adus în iulie 2018 de la Flamengo, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, și Rodrygo Goes, transferat în iulie 2019 de la Santos, în schimbul aceleiași sume de bani. 

Atât Vinicius Junior, cât și Rodrygo Goes au jucat un rol important în sezonul trecut, în care „los blancos” au cucerit atât titlul în La Liga, cât și trofeul UEFA Champions League. 

2025este anul în care îi expiră contractul lui Endrick Felipe cu Palmeiras

VIDEO. Gol din foarfecă înscris de Endrick Felipe în partida cu Oeste

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Sincronizare perfectă! Ce a apărut pe marginea terenului când Leo Messi a marcat un supergol din lovitură liberă în PSG - Nice

Răzbunare! Dybala a marcat contra lui Inter, Mourinho a făcut show în afara terenului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  02 Octombrie 2022, 16:02

N-au minte și ăștia de la Real & Barca...mai pun 85 de milioane și transfera perla perlelor Popescu:)))))

paiazze
paiazze  •  02 Octombrie 2022, 15:05
Postat de Catalynn___ pe 02 Octombrie 2022, 14:30

Doar 15 milioane!? Pai Tavi la vârsta aia valora dublu, iar astăzi fără 100 de milioane nici nu are rost sa deschizi discuția. Îl vrei la FC fcsb!? :-)))

Trebuie sa fie nasol sa traiesti cu gandul la un singur lucru. Sa fii obsedat de o echipa pe care o dispretuiesti. Si sa arati asta tuturor. In sfarsit, sanatate multa iti doresc. Ai nevoie. La cap cel putin...

steaua1986.
steaua1986.  •  02 Octombrie 2022, 14:59

Pentru tavi n-au ochi aia?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează