INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pariul care l-a transformat pe Federico Valverde în cel mai în formă jucător de la Real Madrid » Carlo Ancelotti admite: „Am riscat”

Federico Valverde // foto: Guliver/gettyimages
Federico Valverde // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 13:29 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 14:31

Uruguayanul Federico Valverde (24 de ani) are 7 goluri în acest sezon la Real Madrid, 6 numai în La Liga, ultimul la 3-1 cu Sevilla. Golgheterul și cel mai în formă jucător blanco. Carlo Ancelotti i-a cerut 10 goluri tot sezonul.

Spaniolii încă se întorc la declarația îndrăzneață a lui Carlo Ancelotti. Pe 14 septembrie, după ce Valverde marcase și la 2-0 cu Leipzig, în grupele Ligii, al treilea lui gol la acea vreme de la startul stagiunii, tehnicianul lui Real afirma la conferință: „Îmi rup carnetul de antrenor dacă Fede nu dă zece goluri în acest sezon”. 

Ruxandra Dragomir, reacție aspră în cazul Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă! Nici de Sharapova sau Lance Armstrong nu ne închipuiam”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Ruxandra Dragomir, reacție aspră în cazul Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă! Nici de Sharapova sau Lance Armstrong nu ne închipuiam”

Federico Valverde: „Toți îmi zic să-l fac fericit pe Carlo Ancelotti”

La mijlocul săptămânii trecute, uruguayanul puncta încă o dată și comenta amuzat: „Toți îmi zic să înscriu cât pot de mult ca să-l fac fericit pe Ancelotti, asta e misiunea mea. Nu vreau să se retragă din cauza mea”.

Sâmbătă, Valverde a închis tabela. A treia partidă la rând în care marchează în campionatul spaniol, trei goluri în șase zile: 

  • 3-1 cu Barcelona (a);
  • 3-0 cu Elche (d);
  • 3-1 cu Sevilla (a). 

Federico Valverde, după Cristiano Ronaldo

O lovitură cu praștia, în diagonală, aproape de vinclu. „Ai pietre în picioare!”, i-a spus Ancelotti. Și Fede are patru goluri în La Liga cu șuturi din afara careului, singurul din Top 5 Europa

Ultimul jucător al Madridului cu o asemenea performanță a fost Cristiano Ronaldo, cu cinci reușite similare în 2015-2016. Dar Valverde mai are înainte trei sferturi de sezon! 

„Am riscat mult cu pariul meu, pentru că el a înscris un singur gol stagiunea trecută. Adevărul e că rareori pariez cu jucătorii”, admite Carlo. Antrenorul i-a cerut minimum 10, sud-americanul are acum 7 în toate competițiile, 6 numai în La Liga. E golgheterul blanco și cel mai în formă jucător! 

Carlo Ancelotti: „Să așteptăm un pic cu Balonul de Aur”

În weekend, fanii madrileni i-au strigat lui Fede „Balonul de Aur”, în ziua când Benzema a prezentat trofeul pe „Santiago Bernabéu”. Ancelotti a zâmbit: „Mai trebuie să așteptăm un pic”.

Ce ar trebui să facă un portar la șuturile lui Valverde? Nu știu, întrebați persoana greșită. Și eu sufăr din cauza lor la antrenament.

- Thibaut Courtois, Real Madrid

Această echipă a Madridului nu-mi creează probleme. Și, ca valoare, este una dintre cele mai bune pe care le-am avut, dacă nu cea mai bună.

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Pauză pentru Federico Valverde? Probleme musculare 

Valverde a înscris sâmbătă, dar a fost accidentat de Alejandro Gomez. „A primit o lovitură în picior, îl doare un pic, trebuie să vedem ce ne vor arăta testele. Nu știu dacă se va putea recupera până marți", a dezvăluit Ancelotti. 

Cu Leipzig va lipsi si Benzema: „Cred că va fi gata pentru meciul de duminică”. Acasă, cu Girona, în campionat.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

N-au avut milă de Tătărușanu după Milan - Monza: „Ca un melc!”

2 mari căpitani ai lui Manchester United s-au certat în direct pe subiectul Cristiano Ronaldo. Unde ar putea ajunge portughezul în ianuarie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează