INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid a pus ochii pe un nou atacant » 35 de milioane de euro pentru prietenul lui Jude Bellingham

Moukoko (cu mingea) și Bellingham, pe când erau colegi la BVB
Foto: Imago
Moukoko (cu mingea) și Bellingham, pe când erau colegi la BVB Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 13:22 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 16:46

Real Madrid se gândește să-l transfere pe atacantul Youssoufa Moukoko (18 ani), în cazul în care nu reușește să-l convingă pe Kylian Mbappe (24 de ani) să facă pasul pe Santiago Bernabeu.

Transferul lui Kylian Mbappe a reprezentat principalul obiectiv al celor de la Real Madrid în ultimele perioade de mercato. Florentino Perez va forța  aducerea campionului mondial din 2018 și în următoarea fereastră de transferuri. 

Dacă afacerea nu se va realiza, președintele Realului are și un „plan B”. Este vorba de Youssoufa Moukoko, fotbalistul Borussiei Dortmund.

Mourinho a lăsat-o mască pe jurnalista din Moldova: „Știu un singur cuvânt în limba română”
INEDIT
Mourinho a lăsat-o mască pe jurnalista din Moldova: „Știu un singur cuvânt în limba română”

Youssoufa Moukoko este în atenția Realului

Real Madrid s-a interesat de situația lui Youssoufa Moukoko. Florentino Perez este gata să ofere 35 de milioane de euro în schimbul germanului prieten bun cu Jude Bellingham, golgheterul „galacticilor” din acest început de sezon. 

Madrilenii sunt încântați de prestația mijlocașului englez  transferat în această vară. Aceștia consideră că un nou transfer pe axa Dortmund - Madrid ar fi de succes.

„Carlo Ancelotti îl place pe Moukoko, vechiul prieten al lui Bellingham, și crede că s-ar integra la Real Madrid. Prietenia atacantului de 18 ani cu Bellingham, dar și relația lui Florentino Perez cu Han-Joachim Watzke ar putea fi elementele-cheie ale acestei mutări”, anunță publicația spaniolă Defensa Central.

Youssoufa Moukoko este dorit și de Barcelona

Atacantul nu se află doar pe radarul Realului. Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, este fascinat de tânărul fotbalist și a cerut aducerea acestuia pe Camp Nou, potrivit sursei citate.

„Vă rog, nu credeți tot ce se scrie. Știu că se negociază, dar sunt tânăr, nu vreau să fiu presat să iau decizii privind viitorul meu”, a spus Youssoufa Moukoko, întrebat despre un posibil transfer la Barcelona.

13 goluriîn 77 de partide are Youssoufa Moukoko pentru Borussia Dortmund

30 de milioane de eurovalorează Youssoufa Moukoko, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Noi acuzații în vestiarul lui Manchester United » Unii jucători cred că Ten Hag are favoriți

Un meci suspect în Conference » O echipă a avut 3-0 la pauză și s-a terminat 3-4 + Gafe de portar: „Nu am nicio explicație. Ar trebui să ne fie rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează