INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

O vedetă de la Real Madrid e așteptată pe San Siro » Cu cine vrea să-l înlocuiască AC Milan pe Calhanoglu

Isco (al doilea din stânga) este dorit de AC Milan // foto: Guliver/gettyimages
Isco (al doilea din stânga) este dorit de AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 19:23 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 19:46

Francisco Roman Alarcon Suarez, cunoscut drept Isco, este dorit de AC Milan și Sevilla.

Mijlocașul spaniol, în vârstă de 29 de ani, ar putea schimba campionatul după ce și-a petrecut întreaga carieră în țara natală. AC Milan s-a interesat de serviciile lui Isco, anunță Gazzetta Dello Sport în ediția tipărită de astăzi. Vicecampioana Italiei îl vede pe Isco drept înlocuitorul perfect pentru Hakan Calhanoglu, mijlocașul turc care a trădat și a semnat cu rivala Inter Milano.

Isco, dorit de AC Milan! Cu cine concurează pentru mijlocașul lui Real Madrid

Isco mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2022, iar „albii” ar prefera să se despartă de el în această fereastră de mercato, astfel încât să nu-l piardă gratis anul viitor.

De Isco este interesată și Sevilla, locul 4 în ultimul sezon din La Liga. Julen Lopetegui, antrenorul andaluzilor, este un mare fan al mijlocașului născut în Benalmadena, pe care îl vede drept unul dintre posibilii vitori lideri ai echipei sale.

Crescut de Valencia, Isco a mai jucat la Malaga și Real Madrid. „Los Blancos” l-au cumpărat în 2013, în schimbul a 30 de milioane de euro. În cei 8 ani petrecuți în capitala Spaniei, Isco a adunat 336 de meciuri, 51 de goluri și 56 de pase decisive.

Cotat de Transfermarkt la doar 18 milioane de euro după un sezon dezamăgitor, cu apariții sporadice în primul 11, Isco se poate lăuda cu 16 trofee cucerite la Real Madrid, printre care 4 Ligi ale Campionilor și două campionate.

AC Milan îl păstrează pe Brahim Diaz

AC Milan este aproape de a rezolva o altă afacere cu Real Madrid. Brahim Diaz are șanse mari să continue pe San Siro, tot sub formă de împrumut, așa cum a jucat și sezonul trecut. În perioada recentă, „diavolii” s-au interesat și de serviciile lui Luka Jovic, Mariano Diaz, Ceballos și Odriozola, relatează AS.com.

În sezonul 2020/2021, Brahim a adunat 7 goluri și 4 pase decisive pentru AC Milan, în 39 de meciuri.

VIDEO: primul gol al lui Isco la Real Madrid

Mai multe știri din Serie A:

Mourinho, conflict cu Ronaldo: „Nu i-a plăcut ce i-am spus” » Recunoaște o greșeală după 10 ani: „A fost victima mea”

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin la Juventus: „Allegri are o idee conturată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează