INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Real Madrid îşi blindează jucătorii importanți! Marcelo a semnat prelungirea contractului și merge după recordul lui Roberto Carlos

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 23:04

Real Madrid a anunţat miercuri că brazilianul Marcelo şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, acordul fiind valabil până în 2022.

Extinderea înţelegerii va fi oficializată joi la prânz într-o conferinţă de presă. Fotbalistul brazilian în vârstă de 29 de ani este legitimat la campioana Europei din 2007 pentru care a jucat 415 meciuri înscriind 28 de goluri şi oferind 78 de pase în toate competiţiile. În acest timp a câştigat de 3 ori Liga Campionilor, de 4 ori titlul în La Liga şi de 2 ori Cupa Regelui şi Campionatul mondial al cluburilor.

El este suspendat următoarele două meciuri şi amendat cu 600 de euro după ce a fost eliminat etapa trecută în meciul cu Levante după ce l-a lovit pe Lerma. Brazilianul va lipsi la meciurile cu Real Sociedad din deplasare de duminică şi cu Betis de pe teren propriu din 20 septembrie. Prelungirea contractului îi oferă ocazia lui Marcelo să-l întreacă pe conaţionalul său Roberto Carlos la numărul de meciuri jucate de un străin pentru Real. Fostul fundaş stânga, a strâns 527 partide. Marcelo are contract cu Real până în 2020 şi este evaluat de site-ul transfermarkt la 38 milioane de euro.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează