INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LEVANTE 3-2

REAL MADRID - LEVANTE 3-2 // VIDEO Cu Benzema în zi de excepţie, madrilenii obţin o victorie spectaculoasă » A debutat Eden Hazard!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 17:46

Real Madrid a urcat pe locul 2 în La Liga după victoria cu emoţii reuşită azi pe teren propriu contra lui Levante, scor 3-2. Atacantul Karim Benzema a fost din nou cel mai bun jucător al madrilenilor, punctând de două ori. 

Francezul şi-a început recitalul în minutul 25, când a înscris cu capul după centrarea perfectă a lui Carvajal. A reuşit dubla în minutul 31, când a finalizat simplu după ce a fost servit de James. 

Real părea că a tranşat partida în minutul 40, când Casemiro a primul său gol al sezonului, după o nouă pasă izbutită de James. 

Emoţiile au fost însă mari pentru echipa lui Zinedine Zidane în repriza secundă: Borja Mayoral, jucător crescut de Real, a înscris în mintul 49, iar Melero a aprins finalul, când a înscris în minutul 75.  

Partida a consemnat şi debutul lui Eden Hazard într-un meci oficial, belgianul fiind trimis pe teren în minutul 60, în locul lui Casemiro.  

Tabela nu s-a mai modificat însă până la final, iar succesul îi ajută pe madrileni să urce pe locul 2, cu 8 puncte. Vezi aici clasamentul actualizat din La Liga!

Echipele de start: 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro - Lucas, James, Kroos, Junior - Benzema 
Antrenor: Zinedine Zidane 

Levante: Fernandez Abaris - Miramon, Vezo, Duarte, Postigo, Clerc - Rochina, Vukcevic, Campana - Mayoral, Morales 
Antrenor: Paco Lopez

Stadion: Estadio Santiago Bernabeu 
Arbitru: Ricardo De Burgos

Vezi şi: 

Jose Mourinho, impresionat de Cristiano Ronaldo: „E un caz de studiat genetic!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează