INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Prime de milioane la Real Madrid » Cât valorează o victorie în finala Ligii cu Liverpool?

Real Madrid , Foto: Getty Images
Real Madrid , Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2022 15:33 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 16:14

După ce a supraviețuit și duelului cu Manchester City, revenind miraculos, Real Madrid mai are numai un pas până la trofeul Ligii Campionilor. Pe 28 mai, o va înfrunta la Paris pe Liverpool și jucătorii blancos au un stimulent extraordinar pentru a deveni campionii Europei, pentru a 14-a oară.

Președintele Florentino Perez le-a promis câte 800.000 de euro la victorie. Mare parte din bonusul oferit de UEFA câștigătoarei, 21,5 milioane, se va duce astfel către elevii lui Carlo Ancelotti.

Fiecare jucător al lui Real Madrid are promiși 800.000 € pentru câștigarea Champions League, iar Ancelotti va lua un milion. Titlul în LaLiga este recompensat cu 500.000 de euro.

Dilema lui Mbappe » Condiția pusă de Real Madrid îl apropie de PSG: sumele aiuritoare puse pe masă pentru semnătura francezului
REAL MADRID
Dilema lui Mbappe » Condiția pusă de Real Madrid îl apropie de PSG: sumele aiuritoare puse pe masă pentru semnătura francezului

Real Madrid va aduna 88,7 milioane din Ligă

Carlo Ancelotti va primi mai mult pentru triumful final, un milion de euro, putând deveni primul tehnician cu patru cupe „cu urechi mari” în palmares! Un bonus considerabil va plăti Real și în cazul titlului cu numărul 35 cucerit în LaLiga: fiecare campion va încasa 500.000 de euro. 

Are de unde plăti însă clubul madrilen, care va aduna din întreaga campanie în Champions din acest sezon 88,7 milioane de euro dacă îi învinge pe „cormorani”. Sau cu 4,9 milioane mai puțin, în caz contrar.

VIDEO. Rezumat Real Madrid - Manchester City (3-1)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Complet pierdut” » Atacantul e făcut „pachet” în presa din Italia

De ce a râs Ronaldo în timpul meciului cu Brighton: „Ce se petrece aici? Joc la Manchester United sau nu?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează