INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid merge până-n pânzele albe! Contestă suspendarea lui Cristiano Ronaldo la Comisia de Disciplină pentru Sport » Ce căi de atac mare are echipa lui Zidane

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 18 august 2017 22:46

După ce contestația lui Real Madrid în cazul suspendării pe 5 etape a lui Cristiano Ronaldo a fost respinsă de către comitetul de apel al Federației iberice de fotbal, clubul de pe ”Santiago Bernabeu” a mers la Comisia de Disciplină pentru Sport din Spania, pentru a ataca această decizie.

Ronaldo a primit o etapă de suspendare pentru cele două cartonașe galbene primite în turul Supercupei, cu Barcelona disputat pe Camp Nou și încă o pedeapsă de 4 meciuri, pentru că l-a împins pe arbitru.

Real Madrid are o dublă strategie pentru a încerca să obțină reducerea pedeapsei starului portughez de la Federația Spaniolă de Fotbal. În primul rând, oficialii echipei vor argumenta că cel de-al doilea avertisment i s-a acordat eronat, jucătorul nu s-a aruncat în careu, ci pur și simplu a căzut în urma unui duel cu un apărător al Barcelonei.

Dacă acest motiv va fi acceptat de Comisia de Disciplină, acest lucru ar însemna reducerea suspendării lui Ronaldo.

Cea de-a doua strategie este de a diminua pedeapsa portughezului primită pentru împingerea arbitrului. Real Madrid consideră că gestul lui Cristiano de a-l împinge pe arbitru nu a avut nicio intenție de agresivitate.

Dacă acest plan va fi dat peste cap, atunci echipa lui Zidane va mai avea o singură soluție, să recurgă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, din Elveția.

sursa: as.com

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
fancraiova
fancraiova  •  19 August 2017, 07:40
Postat de lukasoil17 pe 19 August 2017, 00:13

***

Lasati *** sa isi de-a cu parerea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.scula
gigi.scula  •  19 August 2017, 03:03

"Ce cai mare de atac"??? Jurnalist de duzina... bun tare ....

lukasoil17
lukasoil17  •  19 August 2017, 00:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează