Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 10:41 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 11:54

Duminică seara, pe parcursul meciului dintre Real Madrid și Rayo, scor 0-0, Vinicius Junior (23 de ani) a intrat într-un clinci cu portarul advers, Stole Dimitrievski, căruia i-a lansat o provocare: „Tu și eu, hai afară”. Nord-macedoneanul a răspuns elegant.

Real Madrid avea nevoie de o victorie pentru a reveni pe prima poziție în clasament, dar s-a împiedicat acasă de Rayo Vallecano, scor final 0-0. Vinicius Junior, principalul om de atac al Realului, nu a avut randamentul scontat.

Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!
REAL MADRID - RAYO VALLECANO 0-0
Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!

Blocat adesea de românul Andrei Rațiu, adversarul lui direct, Vinicius a devenit frustrat. Iritarea i-a culminat cu o răbufnire la adresa portarului advers, Stole Dimitrievski. Vinicius l-a provocat pe acesta: „Tu și eu, hai afară!”.

Dimitrievski a răspuns provocării lui Vinicius: „Foarte bine, o să-i ofer o îmbrățișare”

Chestionat pe seama „provocării” pe care i-a lansat-o Vinicius, Dimitrievski a răspuns elegant la finalul meciului.

Vinicius a zis că vrea să ne întâlnim? Foarte bine, o să-i ofer o îmbrățișare. Este un jucător grozav. Astea sunt situații normale, se întâmplă atunci când jocul este tensionat. Este normal să existe contre, sunt lucruri specifice jocului, nu ar trebui să le acordăm importanță”, a spus nord-macedoneanul, conform Diario AS.

Vinicius, contestat până și de fanii lui Real Madrid

Comportamentul lui Vinicius, parcă în permanență iritabil, nu le-a picat bine nici fanilor lui Real Madrid. Majoritatea i-au criticat atitudinea, după cum reiese din următoarele comentarii publicate pe Twitter:

  • „E 0-0 și Vinicius vrea să se bată cu cineva în afara stadionului, iar Rodrygo încearcă călcâie” 
  • „Să fim serioși, Vini, te iubesc, dar asta nu se face” 
  • „Joacă fotbal, Vini, nu suntem la UFC. Concentrează-te pe meci” 
  • „Ar trebui să intre în politică, fotbalul nu mai e pentru el” 
  • „Un plângăcios”

Este al doilea meci la rând în care Vinicius intră în conflict cu tabăra adversă. La precedenta partidă, 2-1 cu Barcelona, Vinicius i-a provocat pe oponenți în momentul în care a fost schimbat, fiind nevoie de intervenția lui Carlo Ancelotti, care l-a tras de braț ca pe un copil.

Rezumatul VIDEO al meciului Real Madrid - Rayo Vallecano

Citește și: 

Man a înscris la optulea gol al sezonului și italienii sunt convinși: „E alt jucător”. Antrenorul a vorbit despre român la conferință

Vinicius, subiect de glume pe internet după ce a fost anihilat de Andrei Rațiu! Cele mai tari meme după Real Madrid - Rayo Vallecano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”