INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Man a înscris al optulea gol al sezonului și italienii sunt convinși: „E alt jucător”. Antrenorul a vorbit despre român la conferință

Dennis Man // sursă foto: Twitter @ ParmaCalcio_en
Dennis Man // sursă foto: Twitter @ ParmaCalcio_en

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 22:35 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 10:59

Dennis Man (25 de ani) a înscris astăzi al optulea lui gol al sezonului, în victoria obținută de Parma cu Sudtirol, 2-0. La final, antrenorul Fabio Pecchia a declarat că „mă bucur pentru el”, iar jurnaliștii italieni au avut cuvinte de laudă pentru român.

Dennis Man a ajutat-o pe Parma să-și consolideze poziția de lider în Serie B. Românul a marcat din penalty, iar „cruciații” au învins-o cu 2-0 pe Sudtirol în etapa 12 de campionat, victorie ce i-a dus la 5 puncte în fața celor de la Venezia.

Olympiakos - PAOK 2-4 » Echipa lui Răzvan Lucescu și-a zdrobit rivala și s-a apropiat la un punct de podium
GRECIA
Olympiakos - PAOK 2-4 » Echipa lui Răzvan Lucescu și-a zdrobit rivala și s-a apropiat la un punct de podium

Fabio Pecchia, după Parma - Sudtirol: „Mă bucur pentru Man”

Pentru Man, golul de astăzi a fost al optulea al sezonului, al șaptelea doar în campionat. La final de meci, antrenorul Fabio Pecchia l-a menționat pe Dennis:

„Mulți jucători au devenit mai buni. Sunt bucuros pentru Man, acum aștept ca toți jucătorii să continue să crească. Trebuie să ridicăm nivelul constant, doar așa Parma va deveni mai puternică”.

Notele primite de Dennis Man după Parma - Sudtirol 2-0

Publicația ParmaLive i-a acordat românului nota 6,5 pentru prestația lui, lăudând îndeosebi evoluția din repriza secundă.

„În prima repriză i-a lipsit impulsul decisiv, dar a fost mereu potențial periculos. În a doua parte a fost mai inspirat, a construit câteva acțiuni interesante și s-a regăsit mai mult în miezul acțiunilor.

De la punctul cu var a fost impecabil, a executat un penalty perfect. Al patrulea lui gol în ultimele 3 meciuri, în acest an este în sfârșit decisiv. Nu a fost deloc iritabil, atitudinea lui a fost impecabilă. Este într-o continuă creștere”, au scris jurnaliștii din Peninsulă.

Tot nota 6,5 i-au acordat-o și cei de la Tuttomercatoweb: „Cantitate și calitate la mijlocul terenului. A abordat duelurile cu vigoare și a avut sânge rece la penalty”.

Jurnaliștii de la altă publicație locală, ParmaToday, au fost mai generoși, 7,5. Aceștia au remarcat schimbarea lui Man față de variantele acestuia din sezoanele precedente în Italia:

„Nu a avut mult spațiu pentru cursele lui, așa că a căutat să înceapă acțiunile mai jos, fără să uite de atribuțiile defensive. A înscris două goluri în 4 zile, 6 în ultimele 6 meciuri, inclusiv în Cupa Italiei. Și-a depășit deja recordul personal de goluri: 8 în 11 meciuri. Este alt jucător”.

Mai multe știri despre stranieri:

„Hagi a dat-o în nori” » Reacții în Spania despre cum a ratat Ianis de la punctul cu var

Pericol maxim pentru Marius Șumudică » Ce se întâmplă dacă va pierde meciul de luni cu Rizespor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
donqhot
donqhot  •  06 Noiembrie 2023, 08:01

pai din penalty dau si eu gol. Cand am citit titlul am crezut ca a dat un gol adevarat. Ceva cu poarta goala, din 2 metri, dar sa fie gol de jucator, nu penalty.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează