INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 3-1

REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 3-1 // VIDEO Cum a fost primit Gareth Bale pe „Bernabeu” la primul meci după ironia de la națională + Ce măsură a luat Zidane

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 22:04

Probleme dintre Gareth Bale și  fanii lui Real Madrid continuă.

După ce galezul s-a pozat râzând cu un banner pe care scria „Țara Galilor. Golf. Madrid” după calificarea la EURO 2020, suporterii merengue l-au taxat pe fotbalist cu prima ocazie.

La meciul de azi, cu Real Sociedad, Bale, 30 de ani, a fost lăsat pe bancă de Zidane, iar fanii au fluierat copios când i-au auzit numele citit de announcerul stadionului.

Bale a zâmbit ironic și a luat loc pe banca de rezervă fără alte comentarii. Când a fost introdus în teren, în minutul 67, în locul lui Rodrygo, fotbalistul a avut parte de același tratament.

„Albii” s-au impus cu 3-1, goluri marcate de Benzema 37, Valverde 47 și Modric 74, respectiv Wilian Jose 2. Vezi AICI VIDEO DE LA MECI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  23 Noiembrie 2019, 22:24

Galezul e un jucător formidabil dar Zidane nu l înghite și cam asta ar fi.E unul din cei mai buni din lume și în orice moment poate face diferența. Nu uit ce goluri a putut să marcheze în finala cu Liverpool sau cum i a ridiculizat pe Inter pe cand juca la Spurs.Din nefericire pentru el,a avut parte de ceva accidentari in carieră,dar oricum ar fi orice antrenor ar începe cu el titular în mod natural.In fine, cam asta ar fi,dar pentru mine jucătorul e cu adevărat fabulos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează