INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid se folosește de postul său tv ca să acuze arbitrajul din deby-ul cu Atletico: „Prestație scandaloasă!”

Alvaro Morata, foto: Imago
Alvaro Morata, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 13:50 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 14:01

Învinsă în derby-ul Madridului, de Atletico, Real Madrid acuză trei momente ale jocului în care arbitrul Alberola Rojas i-a prejudiciat pe jucătorii săi: „Prestația lui scandaloasă este decisivă și schimbă jocul. Real ar fi trebuit să intre în pauză cu 2-2 pe tabelă și Atlético cu un jucător mai puțin”.

Derby-ul Madridului, Atletico - Real (3-1), continuă pe canalele media. Niciun jucător al Realului n-a oferit declarații la zona mixtă, însă postul său de televiziune, RMTV, a atacat arbitrajul lui Alberola Rojas și pe asistentul VAR, Clos Gómez, reproșându-le mai multe „gafe monumentale".

Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după lecția primită de la Diego Simeone: „E doar vina mea”
Atletico - Real Madrid 3-1
Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după lecția primită de la Diego Simeone: „E doar vina mea”

Primul gol al lui Alvaro Morata „n-ar fi trebuit acordat niciodată"

RMTV susține că primul gol al lui Atletico, marcat de Morata în minutul 4, "nu ar fi trebuit acordat niciodată", din cauza unui fault anterior la Jude Bellingham: "Golul nu a fost revizuit de VAR și a fost validat. Astfel, de la un fault în favoarea lui Real Madrid s-a ajuns la un gol împotrivă".

Totodată, Real acuză și faptul că "mai târziu, un ofsaid inexistent fluierat la Rüdiger, care nu a intervenit în joc, a făcut ca lui Camavinga să-i fie anulat un gol chiar înainte de pauză

O altă eroare clară a lui Alberola care a prejudiciat aceeași echipă și la care reacția lui Clos Gomez, din cabina VAR, a fost inexistentă".

RMTV: „Gimenez trebuie eliminat, Hermoso a făcut henț în careu”

În rezumatul derby-ului, televiziunea Realului a insistat apoi asupra "tacklingului dur al lui Giménez, în situație de ultim apărător. El a fost sancționat doar cu un cartonaș galben, deși era evident de roșu".

Concluzia Realului: „Arbitraj teribil”

Iar în final a făcut referire la o fază petrecută în minutul 66 al derby-ului: „La o centrare a lui Nacho, mingea a fost jucată cu mâna de Mario Hermoso, în propriul careu, dar nu s-a acordat cuvenitul penalty și nimeni n-a revizuit incidentul".

Concluzia RMTV: „Arbitraj teribil al lui Alberola Rojas. Prestația lui scandaloasă este decisivă și schimbă jocul. Real ar fi trebuit să intre în pauză cu 2-2 pe tabelă și Atlético cu un jucător mai puțin".  

Citește și alte știri despre Atletico Madrid - Real Madrid: 

Diego Simeone, reacție genială după victoria cu Real Madrid: „Mă bucur pentru copiii care vor merge la școală cu tricoul lui Atletico”

Luis Enrique răsuflă ușurat: „Accidentarea lui Mbappe nu este gravă” » Superstarul lui PSG, înlocuit în minutul 32

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
francescoli1974
francescoli1974  •  26 Septembrie 2023, 19:33
Postat de Stelian66 pe 25 Septembrie 2023, 15:14

Jimenez merita roșu , golul 2 al lui Real trebuie validat , dar cam atât.

De acord cu tine.

francescoli1974
francescoli1974  •  26 Septembrie 2023, 19:32

Nu s-a dat fault la Rudiger ci poziție de ofsaid care nu a fost,în rest tot felul de greșeli și de o parte și de alta,golurile perfect valabile toate,în rest,nu joacă statistica ci pragmatismul.As fi vrut să câștige Real,sunt simpatizant din anii 80 dar nu a fost cazul,au fost mult mai agresivi și mai determinați oamenii lui Cholo, așa as vrea să-i vad pe cei de la Real în meciurile viitoare ca adversarii de duminică seara. Iar portarul și fundașii poartă o mare parte din vină prin plasamentul prost și lipsă de reacție.

22cea
22cea  •  25 Septembrie 2023, 18:22

I-auzi nea Gigi ,fa-ti post tv ca sa poti debita la liber toate fanteziile matale si ale supusilor !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează