INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Incendiu la stadionul lui Real Madrid! Pompierii au intervenit de urgență

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 23:16 / Actualizat joi, 27 mai 2021 14:17

Real Madrid a profitat de pandemia de coronavirus și a executat lucrări de modernizare ale stadionului său istoric, „Santiago Bernabeu”.

Azi, madrileni au trecut printr-un moment de panică în momentul în care au observat un incendiu la stadion.

VIDEO Incendiu la stadionul lui Real Madrid, „Santiago Bernabeu”

Focul a început în zona de sus a tribunei, însă nu a fost unul puternic și nu s-a extins. Pompierii au intervenit rapid și au stins flăcările, care nu au provocat prea multe pagube. Pentru moment, Marca scrie că madrilenii nu cunosc cauzele incendiului.

Real Madrid, a treia renovare a stadionului „Santiago Bernabeu”: 

Lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare. Legendara arenă a fost inaugurată în 1947, mai fiind renovată de două ori până acum: în 1982 și în 2002.

Renovarea e estimată a fi gata în 2022, noul „Bernabeu” urmând a fi o arenă de 5 stele, cu acoperiș retractabil și fațadă modernizată. De asemenea, capacitatea stadionului va crește cu 3.000 de locuri, ajungând la 84.000 de locuri.

Cât timp „Santiago Bernabeu” e în reconstrucție, Real Madrid își dispută  meciurile de pe teren propriu pe arena „Alfredo Di Stefano”, pe care evolua înainte echipa a doua a clubului. Noul stadion va fi multifuncțional și va fi dotat cu mai multe ecrane de pe care suporterii vor putea urmări fazele importante ale meciurilor.

Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie că altfel nu merge”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, Juventus și Real Madrid reacționează dur după ce UEFA a deschis o anchetă împotriva lor: „Ori modernizăm fotbalul, ori vom asista la inevitabila lui distrugere”

A câștigat și a plecat! Antonio Conte nu s-a înțeles cu Inter Milano și a părăsit oficial echipa

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează