INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Se pune la cale transferul anului între Chelsea și Real Madrid: „În fotbal, sunt doar 3 echipe de top”

Romelu Lukaku și Kante // Foto: Imago
Romelu Lukaku și Kante // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 10:04 / Actualizat joi, 24 martie 2022 10:26

Real Madrid este hotărâtă să transfere un atacant de top în această vară. Pe picior de plecare de la Chelsea, belgianul Romelu Lukaku (28 de ani) este considerat de madrileni drept principala alternativă în cazul în care vor rata transferul lui Erling Haaland (21 de ani).

După eșecul usturător din El Clasico, „Los Blancos” au decis că este necesară aducerea unui atacant central. Principalul marcator al Realului, Karim Benzema, a fost indisponibil pentru duelul de pe Santiago Bernabeu, iar Carlo Ancelotii a preferat să joace fără un vârf autentic decât să-i titularizeze pe Luka Jovic sau Mariano Diaz.

Erling Haaland rămâne principala ținta a madrilenilor pentru postul de atacant central, însă mutarea este foarte dificilă de realizat. Romelu Lukaku regretă că a ales să se întoarcă în Premier League. Belgianul nu s-a acomodat deloc la Chelsea și caută să părăsească gruparea de pe Stamford Bridge în această vară. Real Madrid vrea să profite de situație și să-l transfere pe Lukaku, informează Marca.

Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!
FCSB
Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!

Romelu Lukaku ar putea ajunge la Real Madrid: „În fotbal, sunt 3 echipe de top”

După o perioadă excelentă la Inter, Lukaku a revenit vara trecută la Chelsea, echipă la care a mai evoluat în perioada 2011-2014. „Big Rom” nu a avut însă impactul așteptat pe Stamford Bridge. Belgianul nu este în cele mai bune relații cu antrenorul Thomas Tuchel, după interviu acordat în decembrie, în care a criticat deciziile germanului.

Se pune la cale transferul anului între Chelsea și Real Madrid: „În fotbal, sunt doar 3 echipe de top”
Romelu Lukaku // Foto: Imago

Pentru Lukaku prima opțiune este o revenire la Inter, însă belgianul a dezvăluit că Real Madrid este unul din cluburile la care și-ar dori să ajungă.

În fotbal sunt trei echipe de top: Real Madrid, Barcelona și Bayern. Mi-am imaginat că o să scriu istorie la Inter și apoi o să merg la unul dintre ele, dar am vrut să reînnoiesc (n.r. cu Inter) mai întâi. Ei nu au vrut, a fost greu de acceptat. Ca urmare, am decis că singura echipă la care puteam merge este Chelsea”, a declarat Lukaku.

Simpatia lui Lukaku pentru Real Madrid a fost confirmată și de agentul său, într-un interviu acordat în octombrie.

„În ultimul său sezon la Manchester United, Chelsea a fost mereu în capul lui, dar și Real Madrid , trebuie să recunosc, este unul din visurile carierei sale”, a declarat Federico Pastorello.

115 milioanede euro a plătit Chelsea pentru transferul lui Lukaku de la Inter

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Cel mai talentat jucător din lume” povestește cum a fost refuzat de Real Madrid: „Dacă l-aș vedea acum pe cel care m-a respins, i-aș zice că mă simt bine la Barcelona”

Ce veste pentru Chelsea! Guvernul britanic a făcut anunțul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 11:57

Nu mai exista echipe mari sau echipe mici, orice echipa poate deveni mare daca are bani. Fotbalul nu mai este un sport, nu este cinstit, ar trebui boicotat.

leu.mr
leu.mr  •  24 Martie 2022, 11:38

Ar trebui sa-i mai taie din salariu lui Lukaku, sa-i dea motive reale de a fi nemultumit !

golf_club
golf_club  •  24 Martie 2022, 10:49

Pai si cu Mbappe cum ramane? Nimic despre el?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează