INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

ASALT total pentru Vinicius! PSG l-a sunat luni în șir și i-a făcut o ofertă amețitoare pentru a lăsa Realul

Vinicius Junior // foto: Guliver/gettyimages
Vinicius Junior // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 09:31 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 09:41

Vreme de câteva luni, PSG l-a momit pe Vinicius Junior (21 de ani) cu o ofertă amețitoare. Totul pentru ca brazilianul să nu prelungească contractul cu Real Madrid!

Vinicius Junior a avut parte de cel mai bun sezon al carierei, cu 22 de goluri și 20 de pase decisive în 52 de meciuri.

Considerat a fi unul dintre cei mai buni tineri jucători ai lumii, Vinicius a fost asaltat cu telefoane și propuneri din partea PSG-ului, scrie Marca.

Una zice, alte face » Becali se contrazice cu ultimul transfer: „Așa nu poți să te bați la titlu”
FCSB
Una zice, alte face » Becali se contrazice cu ultimul transfer: „Așa nu poți să te bați la titlu”

PSG, asalt TOTAL pentru Vinicius Junior. Brazilianul a ales-o pe Real Madrid

Campioana Franței l-ar fi contactat fără încetare din noiembrie 2021, încercând să-l convingă să nu semneze prelungirea contractului cu Real Madrid, scadent în 2024.

Șeicii care conduc proiectul de la PSG au pus pe masă o ofertă amețitoare: un salariu de 40 de milioane de euro anual, un bonus uriaș la semnătură și oportunități de afaceri în Qatar.

Dacă ar fi dat curs ofertei, Vinicius s-ar fi bucurat de toate acestea începând din 2024, când ar fi devenit jucătorul lui PSG. Numai că le-a închis ușa în nas parizienilor, preferând să rămână la Real Madrid, care-l plătește în prezent cu 3,5 milioane de euro.

Vinicius semnează prelungirea cu Real Madrid

Între timp, Vinicius și conducerea „blanco” au negociat prelungirea contractului până în 2026 sau 2027. Cele două părți au căzut de acord, deși finalul contractului nu este bătut în cuie: dacă Vinicius semnează până în 2026, va primi 10 milioane de euro anual. Dacă alege varianta 2027, salariul crește la 12 milioane anual.

Prestațiile brazilianului din sezonul 2021/2022 l-au propulsat în topul celor mai valoroși jucători ai lumii. Transfermarkt îl evaluează la 100 de milioane de euro, cea mai mare valoare dintre jucătorii lui Real Madrid.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Michael Ballack, într-o relație cu o prietenă a fiului decedat anul trecut » Diferență de 24 de ani între cei doi

Rodrygo dezvăluie cum a ales între Real Madrid și Barcelona și cum s-a lovit de exigența din club: „Marcelo și Nacho m-au așteptat la vestiar”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  19 Iunie 2022, 12:09

Aveti si dovezi ? Sau v-ati trezit voi dimineata si negasind alte subiecte, v-ati gandit ... uite ***, bagam dumele astea si iese articolul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  19 Iunie 2022, 11:50

Eu credeam ca l-au asaltat pe Vinicius senior de la Stina din Pipera!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează