INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Rodrygo dezvăluie cum a ales între Real Madrid și Barcelona și cum s-a lovit de exigența din club: „Marcelo și Nacho m-au așteptat la vestiar”

Rodrygo, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Rodrygo, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 23:30 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 23:49

Rodrygo Goes (21 de ani) o înțeapă pe Barcelona și povestește cum a ales Real Madrid, dar și ce mentalitate există în vestiarul „blanco”.

Fără a fi titular de drept, Rodrygo a contribuit serios la unul dintre cele mai reușite sezoane din istoria recentă a lui Real Madrid. Brazilianul a înscris 9 goluri și a pasat decisiv la alte 10 reușite într-un total de 49 de apariții, fiind autorul unei „duble” în returul semifinalei de Champions League cu Manchester City.

Acum, la finalul sezonului, a oferit un interviu la podcastul Podpah, în care a vorbit despre cum a ajuns la Real Madrid, despre ce atmosferă a găsit în vestiarul „blanco” și despre rivalitățile campioanei Europei.

România U19, învinsă de Italia U19 în primul meci de la Euro! Ce „tricolor” a ieșit în evidență + clasamentul și programul
ITALIA U19 - ROMÂNIA U19
România U19, învinsă de Italia U19 în primul meci de la Euro! Ce „tricolor” a ieșit în evidență + clasamentul și programul

Rodrygo dezvăluie cum a ales între Real Madrid și Barcelona

Rodrygo a ajuns la Real Madrid în vara lui 2019, după ce „albii” au plătit 45 de milioane de euro în schimbul său. A debutat într-un meci amical cu Bayern, câștigat de bavarezi cu 3-1. A înscris singurul gol al Realului în acea partidă, o lovitură liberă superbă.

„Am înscris o lovitură liberă la debut și am sărbătorit. Când am intrat în vestiar, Marcelo și Nacho mi-au spus: «dacă suntem conduși și marchezi, ia mingea și du-te la centru, nu sărbători golul»”, și-a amintit Rodrygo.

Brazilianul a relatat și cum a fost pus să aleagă între Barcelona și Real Madrid: „Într-o zi, tatăl meu a venit acasă, a intrat în camera mea și s-a întors cu două tricouri: unul al Barcelonei, unul de la Real Madrid. Mi-a cerut să aleg. Am răspuns: «Nu am la ce să mă gândesc, aleg Real Madrid»”.

Rivala mai mare, dintre Atleti și Barcelona? Barcelona, dar cred că Real Madrid nu are rivală. Ei spun că «cea mai mare rivală a noastră e Real Madrid», dar nouă nici nu ne pasă de ei.

- Rodrygo, Real Madrid

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

PSG, acord TOTAL pentru primul transfer al verii: 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului

Lecție de urmat » Unde-și începe golgeterul all-time al Mondialelor cariera de antrenor principal

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close