FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Una zice, alte face » Becali se contrazice cu ultimul transfer: „Așa nu poți să te bați la titlu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 08:17 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 09:56

„Dacă ai luat jucători de la CFR, pe care ei i-au dat afară, cum să te bați cu CFR?”, spunea Gigi Becali, patronul FCSB, chiar înainte să-l transfere pe fundașul central Rachid Bouhenna (30 de ani).

Forțat de accidentarea gravă a lui Iulian Cristea, Gigi Becali a transferat sâmbătă doi fundași centrali. După ce l-a adus pe Joyskim Dawa (26 de ani), de la FC Botoșani, patronul FCSB l-a ofertat pe Bouhenna, jucător pe care CFR Cluj l-a dat afară.

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul din Venus » Cât costă o noapte la locația de 5* a patronului FCSB
HOTEL
Gigi Becali și-a inaugurat hotelul din Venus » Cât costă o noapte la locația de 5* a patronului FCSB

Gigi Becali se contrazice singur

Prin aducerea lui Bouhenna, căruia i-a promis un salariu de 12.000 de euro pe lună, Gigi Becali s-a contrazis singur. Întrebat dacă Rapid s-ar putea lupta la titlu, omul de afaceri spunea că o echipă nu poate concura împotriva lui CFR Cluj dacă transferă jucătorii la care formația din Gruia renunță.

„Nu o iau în calcul pe Rapid. Ce a făcut? Mari investiții... Eu nu vreau să subestimez echipe, dar ne dăm cu părerea. Cum să te bați tu cu CFR la titlu? Cu noi se pot bate. Dar cu CFR se pot bate? Dacă ai luat jucători de la CFR, pe care ei i-a dat afară, cum să te bați cu CFR?  Nu te poți bate la titlu cu o echipă care ți-a dat 2-3 jucători de care vrea să scape. Nu ai cum să te bați cu ei! Nu zic de mine, zic de CFR. Rapid nu se poate bate cu CFR.

La titlu puteai să te bați dacă Șucu băga 10 milioane. Dar dacă iei jucători liberi de la CFR, nu ai cum să te bați cu CFR”, a declarat Gigi Becali, sâmbătă, la ProArena.

Rachid Bouhenna nu a avut loc la CFR Cluj

Adus gratis în iulie 2021, Bouhenna a prins doar 19 partide la CFR Cluj. Din iarnă, fundașul algerian a fost scos de pe lista de Liga 1.

Deși a fost lăudat de președintele Cristi Balaj, Bouhenna nu a mai jucat un meci oficial din decembrie, el nefiind în planurile antrenorului Dan Petrescu.

Ultimul meci în care a jucat a fost pe 19 decembrie 2021, când a bifat 90 de minute în victoria cu FC Argeș (1-0). A mai fost pe bancă pe 31 ianurie, la 1-1 cu FC Botoșani, iar ulterior nu a mai fost eligibil pentru a juca.

500.000 de euroe cota lui Bouhenna, potrivit transfermarkt

Bouhenna joacă în Liga 1 din iulie 2019, când a fost adus de Sepsi. A mai trecut pe la Sedan B, Doncaster, RE Bertrix (Belgia), CS Constantine (Algeria), MC Algiers (Algeria) și Dundee United.

VIDEO FCSB a început pregătirea de vară. Imagini de la antrenamente

Citește și: 

S-a păcălit Becali? A renunțat gratis la Miron și a cumpărat un fundaș cu predispoziție la gafe!

FCSB vrea să dea jos Federația: „Am dat ordin, trebuie să plece președintele, selecționerul, toți!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
Dobermannul
Dobermannul  •  19 Iunie 2022, 19:07

"Tineri fotbalisti romani" sunt aia pe care ii formam intr-un campionat unde lupta nu se duce pe teren. Transpiratia si talentul sunt ruinate de aranjamentele de culise. Nu vom avea astfel fotbalisti tineri ci figuranti in sceneta scrisa de un potentat vremelnic.

florianveress
florianveress  •  19 Iunie 2022, 17:55
Postat de befree pe 19 Iunie 2022, 13:13

Ce gigist gretos...

gigist grețos e definiția pleonasmului…

007claudiu
007claudiu  •  19 Iunie 2022, 16:43
Postat de Dobermannul pe 19 Iunie 2022, 13:19

Pentru ca "ciobanul" e zero de aia e nevoie de "fluiersi" pe ultimii metri sa-l zero-iasca ca altfel lua campionatul? Si ne mai miram ca cu astfel de "normalitate" in fotbalul intern (adica cu aranjamente de culise) in care niste neica nimeni sunt facuti campioni calcand pe cap toti tinerii fotbalisti romani pentru ca asa vrea dom' ministru de la aparare ne bat toti strainii cum ne prind. Acolo puterea lu' dom' ministru nu face doi bani.

De aia se aduc straini (sau mercenari cum le spun unii), fiindca nu pun botul la vrajeala, unii nu citesc presa, nu au presiune, joaca din talent. Acest Bouhenna e un jucator bun, nu e fraier Gigi ca l-a luat. Tineri fotbalisti romani? Care? De astia ca Oct Popescu? Ăsta nu ar prinde lotul de 18 jucatori la CFR.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează