FOTBAL  »  Superliga  »  HOTEL

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul din Venus » Cât costă o noapte la locația de 5* a patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 12:18 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 12:35

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a inaugurat în această lună hotelul din stațiunea Venus, pe care l-a cumpărat la licitație. Fusese deținut de Interagro, grupul patronat de Ioan Niculae, finanțatorul Astrei.

Latifundiarul din Pipera a plătit suma de 6,8 milioane de euro, în noiembrie 2021. Hotelul cumpărat de patronul Astrei în 2013 fusese scos la licitație în 2019 pentru a plăti datoriile Interagro, intrată în insolvență. Fusese evaluat inițial la 8,94 milioane de euro.

Teodora Becali și Mihai Mincu, soțul acesteia, s-au ocupat de renovare, potrivit Antena 3, iar acum hotelul e gata să primească turiști.

Cât costă o noapte la hotelul lui Gigi Becali din stațiunea Venus

Hotelul de 5 stele are 70 de camere duble. 54 dintre ele sunt clasificate la 5 stele, iar 16 sunt clasificate la 4 stele.

În iunie, o cameră de două persoane costă 680 de lei pe noapte, în timp ce prețul unui apartament este de aproximativ 1.400 de lei. În iulie și august, o cameră dublă costă între 800 și 900 de lei pe noapte, iar un apartament de 4 persoane poate ajunge și la 2.200 de lei pe noapte.

FOTO. Cum arată hotelul lui Gigi Becali din Venus 

+23 FOTO
  • Foto: booking.com

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a spus Becali pentru Economica.net.

Citește și: 

Campioană și vara: CFR Cluj transferă pe bandă rulantă și își ia și superatacant! » FCSB a rămas mult în urma ardelenilor și în mercato
MERCATO
Campioană și vara: CFR Cluj transferă pe bandă rulantă și își ia și superatacant! » FCSB a rămas mult în urma ardelenilor și în mercato
Primele decizii ale instanței în procesul de divorț Reghe - Anamaria: pensia alimentară + custodia fiului lor
proces
Primele decizii ale instanței în procesul de divorț Reghe - Anamaria: pensia alimentară + custodia fiului lor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
laurenti001
laurenti001  •  19 Iunie 2022, 17:31
Postat de gigi.gheorghe pe 18 Iunie 2022, 14:05

gigistii fcsbisti care se cazeaza acolo au ceva reduceri?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  19 Iunie 2022, 15:12

Sarmane postac, iar isi bat astia joc de tine cu template-uri proaste? :)) Asa ceva... :))

oskforever
oskforever  •  19 Iunie 2022, 14:30
Postat de procter pe 18 Iunie 2022, 18:17

Cu pretul ala ai All Inclusive in Italia sau in Mexico ptr 3-4 persoane. Becali,ca de obicei cu gura mare la furat!!,

Italia e varza la All Inclusive, la pretul ciobanului gasesti 5* All Inclussive in Turcia,Grecia,Cipru ...poate si in Portugalia/Spania. In alte tari 5* trebuie sa aiba camere minim 16mp ,la hotelul ciobanului daca intinzi piciorul dai jos televizorul de pe perete :D

Vezi toate comentariile (31)
Comentează