INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să facă schimbul de generații » Pe cine a pus ochii liderul din La Liga

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 16:10 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 20:05

Real Madrid este interesată de serviciile tânărului mijlocaș Aurelien Tchouameni (22 ani) de la Monaco, internaționalul francez fiind văzut ca o soluție excelentă pentru reîmprospătarea mijlocului îmbătrânit al madrilenilor.

Aurelien Tchouameni a devenit unul dintre cei mai căutați mijlocași din Europa, grație prestațiilor avute la AS Monaco, acolo unde a devenit un titular obișnuit încă din sezonul trecut. El este văzut ca o rezervă potrivită și chiar un eventual înlocuitor al lui Casemiro, atunci când brazilianul va da semne de oboseală.

5 goluri și 6 pase de gola bifat Tchouameni în cele 77 de apariții pentru AS Monaco

7meciuri a jucat Tchouameni pentru naționala mare a Franței

Mijloc uzat la Real Madrid

În acest sezon, Carlo Ancelotti a favorizat în mod constant obișnuitul trio de la mijlocul terenului format din Casemiro, 29 de ani, Toni Kroos, 32, și Luka Modric, 36. Tehnicianul italian a mizat pe experiența oamenilor săi, lăsând pe bancă fotbaliști mult mai tineri, precum Fede Valverde, 23 de ani, și Eduardo Camavinga, 19.

Cu toate acestea, oamenii din conducerea „galacticilor” conștientizează că o schimbare de generații va fi necesară la un moment dat, motiv pentru care și tânărul Camavinga a fost adus vara trecută de la Rennes.

Ronaldo Nazario, categoric: „Cel mai bun atacant din lume, fără dubii! Peste Lewa, Mbappe și Haaland” + De ce spune: „Romario era cam nenorocit”
PREFERINȚĂ
Ronaldo Nazario, categoric: „Cel mai bun atacant din lume, fără dubii! Peste Lewa, Mbappe și Haaland” + De ce spune: „Romario era cam nenorocit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează