INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - CELTA VIGO

REAL MADRID // Zinedine Zidane, conferință categorică înainte de Real - Celta Vigo » Ce se întâmplă cu Isco și Bale

Zinedine Zidane încearcă să salveze sezonul celor de la Real Madrid // FOTO: Reuters
Zinedine Zidane încearcă să salveze sezonul celor de la Real Madrid // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 18:40

Zinedine Zidane, 46 de ani, antrenorul recent instalat pe banca lui Real Madrid, a susținut azi o conferință de presă înaintea meciului de debut contra lui Celta Vigo, care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:15, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Tehnicianul francez de 46 de ani a vorbit despre situațiile lui Isco, 26 de ani, și Gareth Bale, 29 de ani, doi jucători care nu se aflau pe lista favoriților predecesorului Santiago Solari.

„Isco vrea doar să joace fotbal, nimic mai mult. Suntem aici pentru a ne gândi doar la fotbal. Am de gând să mă bazez pe Isco la fel cum mă voi baza pe ceilalți jucători. Cel mai important lucru e că voi face fiecare jucător să se simtă foarte implicat.

Nu voi vorbi despre situația lui Bale în acest punct al sezonului. Mai sunt 11 meciuri în campionat și am de gând să mă bazez pe el. El e pregătit să joace”, a spus Zidane. 

...despre Neymar și Mbappe, transferuri intens vehiculate de presa internațională: „Nu voi vorbi despre jucători care nu sunt ai mei. Tot ce pot să vă spun despre ei e că sunt doi jucători cu foarte mare calitate”.

Vezi și: Real Madrid a bifat primul transfer în era lui Zinedine Zidane » 50 de milioane de euro vor plăti spaniolii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  15 Martie 2019, 20:56

"conferință categorică "...???

neaga1900
neaga1900  •  15 Martie 2019, 19:52

Singurul lucru ce imi placea pe digi era sistemul disque, sau cum il numeau, privind comentariile! Se mentine tot istorialul si daca unul iti da replica o poti vedea in orice moment! O fi greu?Dnilor de la gsp...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează