INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Reluarea Bundesligii a stabilit un record uluitor de audiență!

Peste 6 milioane de oameni s-au uitat la Sky Sports sâmbătă
Peste 6 milioane de oameni s-au uitat la Sky Sports sâmbătă

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 18:12

Bundesliga a venit sâmbătă după două luni de pauză provocată de coronavirus. Nerăbdarea nemților de a revedea fotbal în direct a oferit recorduri de audiență. 

Sky Sports Germania, televiziunea care deține drepturile TV pentru prima ligă de fotbal, a atras nu mai puțin de 6 milioane de telespectatori cu cele 6 partide de sâmbătă. La ora de start a primelor meciuri, 16:30 (ora României), 3,6 milioane de oameni au fost cu ochii pe programele cu plată ale celor de la Sky Sports. Oficialii consorțiului au estimat o creștere de 100% a audienței față de o sâmbătă obișnuită.

60%a fost cota de piață în grupul țintă al telespectatorilor, cei cu vârsta între 14 și 49 de ani. Este un nou record al postului Sky

Bundesliga, exemplu pentru restul competițiilor

Recordurile de audiență stabilite de televiziunea din Germania vor pune presiune pe celelalte competiții importante din Europa. Premier League, La Liga și Serie A nu au stabilit încă o dată oficială pentru revenire, dar cluburile pot în acest moment să se antreneze, fie și în grupuri reduse. 

VIDEO / Bundesliga a revenit după două luni de pauză

Citește și alte știri despre Bundesliga:

BUNDESLIGA. Până la urmă, tribunele n-au fost goale în Koln - Mainz :) » Soluție inedită a nemților

Robert Lewandowski a numit cei mai buni 5 atacanți din lume: „Nu e o întrebare simplă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close