INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0

Remarcații lui Zinedine Zidane, după victoria care o trimite pe Real Madrid pe primul loc în La Liga: „Am controlat tot”

Zinedine Zidane. foto: Guliver/Getty Images +21   FOTO
Zinedine Zidane. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 13:37 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 14:07

REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0. Lucas Vázquez și Asensio, fiecare cu gol și assist, au oferit startul perfect de an pentru campioană. „Am făcut un meci complet, cu presing, ritm și echilibru”, a explicat Zinedine Zidane. 

Real a legat a 20-a victorie acasă în debutul unui an în LaLiga. Un 2-0 cu Celta, revelația finalului de 2020, convingător și fără gol primit, mai ales c-a lipsit iar căpitanul Sergio Ramos, accidentat. Extremele folosite de Zidane pentru a-l încadra pe Benzema au strălucit și au decis rezultatul, cu câte un gol și o pasă decisivă. 

Lucas Vázquez cu capul, din assistul lui Asensio, apoi rolurile s-au inversat după pauză, ambele reușite venind la începuturile de repriză, controlate de Los Blancos. 

Zinedine Zidane: „Mă bucur pentru ei” 

„Lucas nu îmi place numai mie, el joacă foarte bine, se implică mult și oferă încredere. Mă bucur pentru el, la fel ca în cazul lui Asensio. A trecut peste o accidentare gravă și are evoluții din ce în ce mai bune. Toată echipa a jucat foarte serios și am făcut un meci complet. Presing, recuperări, ritm și echilibru între compartimente. Am controlat jocul de la un capăt la altul”, a explicat Zidane

+17 FOTO

Real Madrid - Celta Vigo 2-0. S-a rupt Iago Aspas 

Și Nacho, care l-a salvat pe Courtois la 0-0, iar apoi pe contraatac madrilenii au deschis scorul, a fost lăudat de antrenorul francez. Celta, rămasă fără golgeterul Iago Aspas din minutul 51, a rupt astfel seria fantastică de cinci succese în ultimele șase etape cu argentinianul Coudet pe bancă. Degeaba a avut 59% posesie în Valdebebas dacă n-a expediat decât un șut pe poarta lui Real. 

21 de victoriiși patru egaluri a obținut Real în cele 25 de meciuri oficiale în care Lucas Vázquez a înscris. N-a mai punctat cu capul în campionat din 2018, contra lui Sociedad

VIDEO Spectacol la antrenamentele lui Real Madrid, sub ochii lui Zinedine Zidane

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Medicii se gândesc să-l opereze a doua oară pe jucătorul rănit la ochi în noaptea de Anul Nou: „Vederea i-a fost evident afectată”

Șumudică se revoltă! A făcut show la conferință după penalty-ul din prelungiri: „O să vorbesc să avem șorturi cu buzunare! Dacă pierdem, pierdem, dar s-o facem cu mâinile în buzunare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează