INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Revenirea sezonului în Premier League, într-un thriller cu 7 goluri: „Nu vom uita niciodată acest meci”

Newcastle/ foto Imago Images
Newcastle/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 17:50 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 18:31

Newcastle a câștigat cu West Ham, scor 4-3, în etapa #30 din Premier League.

Meciul a fost unul nebun, londonezii au fost conduși cu 0-1, au făcut 3-1, însă au luat 3 goluri pe final și au pierdut.

Fază uluitoare sub ochii lui Drăgușin » 3 ocazii uriașe irosite de Tottenham
TOTTENHAM - LUTON
Fază uluitoare sub ochii lui Drăgușin » 3 ocazii uriașe irosite de Tottenham

Meci electrizant în Premier League: Newcastle - West Ham 4-3

Isak a deschis scorul pentru Newcastle, din penalty, în minutul 6. Antonio a egalat cu un șut plasat, iar Kudus a făcut 2-1 pentru West în minutul 10 al prelungirilor din prima repriză.

Bowen a marcat pentru 3-1 în minutul 48, din pasa aceluiași Kudus, și se părea că West Ham se îndreaptă spre victorie. „Coțofenele” nu au fost însă de acord și au reușit o revenire de senzație în fața fanilor de pe St. James' Park. Isak a mai transformat un penalty, în minutul 77, și a dat tonul remontadei.

El i-a pasat apoi decisiv lui Barnes, care a egalat la 3. Apoi, extrema engleză a reușit „dubla”, în minutul 90, după un assist al lui Gordon, și a declanșat nebunia pe stadionul lui Newcastle.

Eddie Howe: „Un meci pe care nu îl vom uita niciodată”

„Revenire asta ne spune că avem niște profesioniști incredibili și că avem un spirit de a nu renunța niciodată. Este un meci pe care nu îl vom uita niciodată, a fost o plăcere să fac parte din el și nu pot să-i laud suficient pe jucători

Barnes este un jucător incredibil. Ne-a lipsit în acest sezon și ne-ar fi oferit calitate oriunde ar fi jucat. Este un marcator de goluri importante, iar cele două finalizări ale sale de astăzi au fost de cea mai bună calitate.

Bineînțeles, ultima a fost memorabilă, va rămâne în istorie. Aceasta este calitatea pe care o are”, a declarat Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, la finalul partide, potrivit BBC.

Citește și:

Cu Drăgușin integralist, Tottenham a revenit și a câștigat cu Luton. Cum s-a descurcat Radu
PREMIER LEAGUE
Cu Drăgușin integralist, Tottenham a revenit și a câștigat cu Luton. Cum s-a descurcat Radu
Incredibila Benfica! Trei penalty-uri irosite, Di Maria umilit de portarul lui Chaves
BENFICA - CHAVES 1-0
Incredibila Benfica! Trei penalty-uri irosite, Di Maria umilit de portarul lui Chaves

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  30 Martie 2024, 20:29

Desi David Moyes este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului, e mai bine ca a cistigat Newcastle, meritau mai mult, in plus Newcastle trebuie sa cistige cit mai repede macar un titlu in Anglia, trebuie sa il razbune pe cel "furat" din '96.

21lva
21lva  •  30 Martie 2024, 20:19

Revenirea sezonului a fost în bournemouth luton

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close