INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EGIPT

Revoluţia "atacă" şi fotbalul » Americanii au anulat amicalul cu "naţionala" Egiptului iar campioana Zamalek nu poate reveni în ţară

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 13:33

Naţionala de fotbal a Statelor Unite a anulat amicalul cu reprezentativa Egiptului din cauza violentelor confruntări între poliţie şi protestatari, evenimente tragice care au făcut pînă acum peste 125 de morţi şi 2000 de răniţi.

 

"Din cauza situaţiei actuale, cele două echipe au decis că este mai bine ca partida de fotbal din  9 februarie să nu se mai dispute" a declarat Sunil Gulati, preşedintele Federaţiei de Fotbal din SUA.

 

Mai mult decît atît, campioana Egiptului, Zamalek, nu se poate întoarce în ţară după deplasarea din Kenya contînd pentru Liga Campionilor Africii. După ce au bătut cu 4-0 Ulinzi Stars, egiptenii au fost nevoiţi să rămînă la Nairobi, toate zborurile spre "casă" fiind anulate.

 

"Nu ştim cînd ne vom întoarce deoarece situaţia este din ce în ce mai tensionată în Cairo. Vom fi nevoiţi să apelăm la CAF pentru a juca a doua manşă pe teren neutru. Le-am cerut chiar şi gazdelor noastre, Ulinzi Stars, ca meciul retur să se joace la Nairobi şi nu la Cairo" a declarat Taher Younis, şeful delegaţiei echipei Zamalek.

 

 

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close