INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Rezistă Liverpool în lupta pentru titlu? „Cormoranii” obligați să riște tot în derby-ul cu Tottenham + cotă MĂRITĂ pentru pariori

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 13:00

Liverpool și Tottenham se întâlnesc duminică, de la ora 18:30, în derby-ul etapei numărul 32 din Premier League.

„Cormoranii” riscă să scape din mână un titlu care în urmă cu câteva luni părea ca și acontat. Confruntarea cu Tottenham se anunță una extrem de dificilă. Spurs e și ea în plină luptă pentru un loc de Champions League cu Arsenal, United și Chelsea.

La fel ca Liverpool, Tottenham nu își permite pași, mai ales că rivalele au parte de confruntări ușoare. Cele două formații sunt obligate să riște pentru a obține toate cele trei puncte, astfel că sunt șanse minime ca partida să se încheie 0-0. Pariorii pot profita de această situație obține câștiguri financiare substanțiale, mai ales că un bookmaker important oferă pentru cel puțin un gol în meci o cotă de 30 (detalii AICI)!

  • Un singur meci direct din ultimele 14 s-a încheiat cu scorul de 0-0;
  • Liverpool a înregistrat numai două remize nule pe teren propriu în acest sezon, 0-0 cu City, în campionat, și 0-0 cu Bayern, în Liga Campionilor;
  • Tottenham vine după cinci înfrângeri în ultimele șase deplasări;
  • „Cormoranii” au pierdut un singur meci pe teren propriu în acest sezon, 1-2 cu Chelsea, în septembrie;

La o casă de pariuri, cota pentru cel puțin un gol înscris în meci de oricare dintre echipe este mărită de la 1.01 la 30.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un gol marcat în Liverpool - Tottenham îți poate aduce 150 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 30. 

Cine câștigă derby-ul Liverpool - Tottenham?

Liverpool
Se termină egal
Tottenham

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  31 Martie 2019, 15:55
Postat de pe 31 Martie 2019, 05:12

Ce bine ar fi sa cistige LFC ! Am trece noi pe 3 si acolo am ramine .COYG !!!

CARE NOI?

 •  31 Martie 2019, 05:12

Ce bine ar fi sa cistige LFC ! Am trece noi pe 3 si acolo am ramine .COYG !!!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  30 Martie 2019, 23:39
Postat de allez_lfc pe 30 Martie 2019, 15:49

Lupta la titlu e incheiata inca din startul campionatului. Asa se intampla cand pana si rivala din oras isi doreste ca cetateni sa castige campionatul. Liverpool a avut zero sanse chiar si cand avea 7 puncte avans, chiar si atunci cei de la city erau siguri ca vor castiga campionatul, asta pentru ca ei nu isi joaca meciurile pe teren, acolo se prezinta doar pentru a le bifa. Arbitri din Manchester cand joaca cu adversarele din lupta la titlu, o duzina de meciuri in care adversari nu vor sa treaca centrul terenului si probabil marea rivala din oras care se va preda doar pentru ca Liverpool sa nu castige titlul. United ar trebui sa se trezeasca si sa isi aminteasca ca in 2012 hoti pe Etihad Stadim le-au furat si lor un titlu. Sigur rivalitatea dintre united si LFC e prea mare asa ca united v-a uita ce s-a intamplat in 2012.

Liverpool poate sa piarda titlul numai din cauza lor. In special ca randamentul lui Salah a scazut foarte mult. Chiar si Mane nu mai este acelasi. Lotul lui Liverpool este mai slab decit a lui City. Mijlocul este slabuț. Cu cine vrei sa cistigi? Cu Henderson, cu Milner? Jucatori buni, dar nu de rasa. Nu sint valori care sa inlocuiasca titularii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează