INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

Robbie Fowler e în România! Fostul mare jucător va vedea cu fanii lui Liverpool meciul cu Manchester United

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 14:44 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 16:17

Fostul mare jucător al lui Liverpool și al naționalei Angliei, Robbie Fowler, va veni în România pentru un eveniment special găzduit de Muzeul Fotbalului din București. Întâlnirea special va avea loc mâine, acolo unde se va întâlni cu suporterii și va urmări derby-ul din FA Cup dintre Manchester United și Liverpool.

Atacantul cu 183 de goluri marcate în 369 de meciuri pentru Liverpool ajunge pentru prima oară în România după încheierea carierei de jucător. Fowler a mai venit în București în toamna anului 2000, când Liverpool a întâlnit-o pe Rapid în Cupa UEFA.

„Cu ocazia venirii lui Fowler în România, Muzeul Fotbalului din București va aduce în centrul istoric atmosfera de pe legendarul stadion Anfield, renumit pentru cântecele și energia suporterilor lui Liverpool”, anunță organizatorii evenimentului.

Evident că nu va lipsi faimosul imn „You’ll Never Walk Alone”. Mai mult, în cadrul muzeului vor fi expuse obiecte din istoria lui Liverpool.

Robbie Fowler, recorduri și momente istorice:

  • Pe 28 august 1994, Fowler a marcat un hat-trick în doar 4 minute și 33 de secunde. Cele 3 goluri marcate atunci de Fowler au adus victoria lui Liverpool în fața lui Arsenal, într-un moment în care atacantul avea doar 19 ani. A fost cel mai rapid hat-trick din istoria Premier League, iar recordul a rezistat mai bine de 20 de ani, până în 2015, când Sadio Mane, un alt fost jucător al lui Liverpool, l-a doborât.
  • În 1997, într-un meci împotriva lui Arsenal, Fowler a refuzat un penalty acordat în favoarea echipei lui și i-a spus arbitrului să nu dicteze lovitură de pedeapsă. Acest gest i-a adus un premiu de fair-play din partea UEFA.
  • Considerat un fenomen încă din primul sezon la echipa de seniori, Fowler a marcat chiar de la debutul pentru Liverpool, într-un meci din Cupa Ligii împotriva lui Fulham. La scurt timp, în meciul retur, le-a demonstrat tuturor că golul nu a fost o întâmplare și a mai înscris de 5 ori. A fost desemnat de două ori consecutiv cel mai bun tânăr jucător din campionatul Angliei.

Citește și:

Declarație de dragoste tulburătoare pentru Jurgen Klopp: „Mi-aș fi dorit să nu fi venit niciodată la Liverpool
ANGLIA
Declarație de dragoste tulburătoare pentru Jurgen Klopp: „Mi-aș fi dorit să nu fi venit niciodată la Liverpool"
Va fi licitație pentru Greenwood » Jucătorul anchetat un an pentru viol, ținta marilor cluburi ale Spaniei + Prețul cerut de Manchester
ANGLIA
Va fi licitație pentru Greenwood » Jucătorul anchetat un an pentru viol, ținta marilor cluburi ale Spaniei + Prețul cerut de Manchester

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează