INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Superstiție sau pură întâmplare? Detaliul remarcat la Robert Lewandowski în ultimul meci: „Așa face uneori”

Robert Lewandowski / foto: Guliver/Getty Images
Robert Lewandowski / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2021 11:59 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 12:14

În meciul Werder Bremen - Bayern Munchen 1-3, polonezul Robert Lewandowski a revenit de la vestiare încălțat într-o pereche Nike roșie în locul celei galbene Puma și l-a egalat pe Klaus Fischer în topul golgeterilor din Bundesliga. 

Bayern nu și-a cruțat, nici sâmbătă, victima sa preferată din Bundesliga, 3-1 cu Werder. Al 23-lea succes din ultimele 24 de dueluri în campionat contra echipei din Bremen a purtat și amprenta lui Robert Lewandowski

Polonezul, lovit în ochi la debut de Toprak, nu s-a lăsat intimidat și s-a mai apropiat cu un pas de legendarul Gerd Müller. I-a trebuit o repriză de încălzire pe „Weserstadion” și o mică schimbare „tehnică” la pauză, într-un meci aflat altfel la discreția bavarezilor dezlănțuiți. 

Hans-Dieter Flick: „Poate așa s-a gândit la pauză”

„Nu mă surprinde deloc, s-a întâmplat și la antrenament, și săptămâna trecută. Uneori se încalță cu Puma, alteori alege Nike. Poate că așa s-a gândit la pauză și e decizia lui. Am remarcat și eu că nu mai avea ghetele galbene în partea secundă. Apoi a înscris și l-a egalat pe Klaus Fischer. Felicitări!”, a dezvăluit antrenorul Hans-Dieter Flick. 

Cu o pereche roșie, Lewa a început să aibă ocazie după ocazie și l-a bombardat pe Pavlenka, pe care l-au salvat de două ori și barele până să fie învins de Robert pentru 0-3 din careul mic. Flick l-a scos în minutul 79 și l-a lăsat cu un gol. Are 32 în campionat, la 8 distanță de recordul istoric de 40 al lui Gerd Müller. Și mai sunt 8 etape

268 de goluria reușit Lewandowski în Bundesliga, egalându-l pe Klaus Fischer (1968-1988). Mai are însă până la liderul Gerd Müller (365)

16 pase de golare Thomas Müller contra lui Werder în Bundesliga. În acest campionat a oferit 13 assisturi în 23 de jocuri, marcând 10 goluri

VIDEO Cum a răpus-o Lewandowski pe Borussia Dortmund

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Încă un pas greșit făcut de liderul Atletico! Simeone nu intră în panică: „Avem în spate doi monștri care au iluzia de a ne lua locul”

LewanGOALski » Starul polonez a marcat un nou gol pentru Bayern Munchen și a atins o bornă impresionantă în Bundesliga

Lovituri fabuloase pregătite de Juan Laporta » Erling Haaland și Paulo Dybala, din vară la Barcelona?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează