INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Amenințat cu moartea, Lewandowski se teme pentru familie! S-a întors singur la Munchen

Robert Lewandowski, Foto: Getty Images
Robert Lewandowski, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2022 12:41 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 13:22

Robert Lewandowski (33 de ani) a venit azi la reunirea lotului lui Bayern, dar încă speră să fie cumpărat de Barcelona. Primele trei oferte au fost respinse.

Barcelona ar vrea ca transferul lui Robert Lewandowski să fie încheiat până sâmbătă, cel târziu. Pe 16 iulie, echipa catalană zboară spre Statele Unite, pentru turneul de pregătire înaintea noului sezon. 

Dar e foarte posibil ca atacantul polonez să aterizeze în SUA, tot în weekend, ca jucător al lui Bayern. Și campioana Bundesligii se va antrena în America. 

Universitatea Craiova și-a stabilit țintele în mercato: „Discutăm cu un atacant pe care am oferit 700.000 de euro în urmă cu doi ani”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Universitatea Craiova și-a stabilit țintele în mercato: „Discutăm cu un atacant pe care am oferit 700.000 de euro în urmă cu doi ani”

Robert Lewandowski, nicio grevă! Bayern, nicio amendă! 

Deocamdată, clubul bavarez a respins cele trei oferte făcute de Barça, ultima de 40 de milioane €, plus 5 milioane bonusuri. Bayern nu acceptă să negocieze sub 50 de milioane, sumă ce ar trebui plătită într-o singură tranșă. 

Deși se specula că ar putea intra în grevă, vârful în vârstă de 33 de ani s-a prezentat astăzi la reunirea lotului german, precedată de vizita medicală. După zvonurile că ar refuza să se mai antreneze cu alb-roșii, a apărut și reacția lui Bayern. Avertismentul că va fi amendat. 3,6 milioane de euro! 

Fetele lui Robert Lewandowski au rămas la Mallorca 

Atacantul polonez s-a întors singur la Munchen. Soția Anna și cele două fetițe, Klara (5 ani) și Laura (2) au rămas la Palma de Mallorca, unde au petrecut și vara, la casa de vacanță. 

Căpitanul Poloniei se teme pentru familia sa, susține cotidianul Sportowe Fakty. De când a anunțat că nu mai vrea să joace pentru Bayern, Robert a primit multe amenințări. Amenințări grave, cu moartea!

VIDEO. Robert Lewandowski, 35 de goluri în sezonul 2021-2022

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal imens la naționala Iranului. Selecționerul care a calificat echipa la Mondial, dat afară la presiunea jucătorilor!

Alves, primul interviu după plecarea de la Barça: „Nu îi interesează de oamenii care au făcut istorie pentru club”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează