INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Barcelona, gata de a treia ofertă pentru Lewandowski! Polonezul refuză să se întoarcă la reunirea echipei

Robert Lewandowski, Foto: Imago Images
Robert Lewandowski, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2022 15:08 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 16:28

Barcelona insistă pentru Robert Lewandowski (33 de ani), care nu vrea să mai joace în tricoul lui Bayern.

Pentru Robert Lewandowski, Bayern înseamnă fostul său club. Chiar dacă mai are un an de contract pe „Allianz Arena”, polonezul nu mai vrea să joace la Munchen. 

Acord total pentru Răzvan Marin » Împrumut pentru un sezon cu drept de cumpărare
ITALIA
Acord total pentru Răzvan Marin » Împrumut pentru un sezon cu drept de cumpărare

Robert Lewandowksi refuză să se întoarcă pe 12 iulie, la reunire

„Ceva a murit în mine”, s-a confesat atacantul în vârstă de 33 de ani, după opt sezoane în roșu. Le-a spus apropiaților că nu se va prezenta la reunirea din Sabener Strasse, pe 12 iulie, așa cum i-au cerut oficialii bavarezi. 

În același timp, după două oferte refuzate, una de 32 de milioane de euro, alta de 35, fiecare cu bonusuri de 5 milioane, Barcelona pregătește a treia propunere, care nu e departe de ce a pretins Bayern

Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”
TRANSFER
Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”

40 de milioane plus 7 ca bonusuri pentru Robert Lewandowski 

Potrivit cotidianului catalan Sport, clubul blaugrana va oferi 40 de milioane sumă fixă, plus 7 milioane pentru performanțe individuale și colective. În total ar fi 47 de milioane

Numai că și Oliver Kahn, managerul general al campioanei Bundesligii, și directorul sportiv Hasan Salihamidzici au anunțat că vor 50 de milioane. Cu o singură plată! Aflând ce datorii mari are Barcelona la transferurile precedente. 

Nicolae Stanciu face show în China! Gol și pasă de gol pentru mijlocașul român
CHINA
Nicolae Stanciu face show în China! Gol și pasă de gol pentru mijlocașul român

United, la un pas de acordul cu De Jong. Vine și De Ligt? 

Noul manager al lui Manchester United, olandezul Erik ten Hag, încearcă să refacă pe Old Trafford fostul duet-atu al lui Ajax: Frenkie de Jong - Matthijs de Ligt, ambii vânduți în 2019 pentru 86 de milioane de euro. 

Primul la Barcelona, al doilea la Juventus. „Red Devils” sunt foarte aproape de acordul cu Barcelona pentru De Jong, 80 de milioane de euro plus bonusuri. Și Ten Hag insistă să-l aducă și pe De Ligt.

175 de milioane pentru Dembele-Sterling 

Nu doar De Jong va părăsi Barcelona. Foarte probabil, și Ousmane Dembele se va transfera în această vară. Extrema în vârstă de 25 de ani ar putea semna cu Chelsea, liber de contract. 

Noul proprietar, Todd Boehly, investește 175 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Stamford Bridge pe Dembele (în cazul lui, pentru salariu și primă de instalare) și pe Raheem Sterling (27 de ani), internaționalul englez al lui Manchester City.

Vine Bernardo Silva pe Camp Nou

Dacă îl vinde pe De Jong, Barça ar avea bani să joace în mercato. Nu doar pentru Lewandowski, ci și pentru Bernardo Silva. 

Conform Sport, portughezul e de mic fan al echipei blaugrana și s-a propus el în ianuarie, când catalanii l-au luat de la City pe Ferran Torres. De curând, impresarul său, Jorge Mendes, a reamintit dorința lui Bernardo de a juca pe Camp Nou. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Miliardarii de la Newcastle s-au dezlănțuit pe piața transferurilor » 37 de milioane de euro pentru un fundaș central

Guardiola și Klopp, luați la rost: „Muncitorii din fabrici cu 1.000 de euro salariu lunar să se plângă, nu ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează