INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Exploziv! Lewandowski pune în discuție deciziile lui Xavi: „În ultimul timp, Barcelona n-a fost așa cum ar trebui”

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 08:55 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 09:20

Robert Lewandowski l-a atacat indirect pe Xavi, în „Mundo Deportivo”, plângându-se că în atacul catalanilor n-are suficient sprijin. Motiv pentru care i-a cerut în teren pe Ferran Torres și pe Ansu Fati: „Suntem Barcelona și se așteaptă de la noi nu doar să câștigăm, ci și să jucăm un fotbal bun de atac. În ultimul timp n-a fost așa cum ar trebui”.

Robert Lewandowski n-a înscris decât o singură dată pentru Barcelona în primele trei etape ale sezonului. În week-end, la 4-3 cu Villarreal. Iar pentru criza sa de goluri dă vina pe strategia antrenorului Xavi Hernandez! 

Golgheterul polonez în vârstă de 35 de ani s-a plâns cotidianului Mundo Deportivo că n-are „suficientă susținere".

Robert Lewandowski: „Uneori nu jucăm cu destui jucători de atac"

„Suntem Barca și se așteaptă de la noi nu doar să câștigăm, ci și să jucăm un fotbal bun de atac. În ultimul timp nu a fost așa cum ar trebui, am avut probleme în a ne crea mai multe ocazii în meciuri... 

Când sunt și Ferran Torres sau Ansu Fati, doi jucători ofensivi, ne creăm mai multe șanse. Uneori nu jucăm cu destui jucători de atac, nu am sprijin... așa că trebuie să caut cea mai bună soluție pentru echipă", a comentat internaționalul polonez.

Lewandowski acuză: „A trebuit să-mi creez singur ocazii"

Lewandowski a adăugat că uneori a fost nevoit să-și creeze el oportunități din cauza lipsei de sprijin: 

"Îmi dau seama că uneori, dacă sunt între doi fundași centrali, apărătorilor le este mai ușor. În ultimele două jocuri nu am avut multe șanse, nu am primit multe mingi, așa că a trebuit să-mi creez singur ocazii".

Torres a intrat în ultimele două partide de pe bancă și a marcat de fiecare dată. Iar celălalt jucător pe care Lewandowski i-l cere lui Xavi în teren, Fati, nici n-a debutat în noul sezon din LaLiga, deoarece Barcelona încearcă să-l vândă.

+5 FOTO

Lewandowski a avut disensiuni și cu Nagelsmann

Ultima oară când polonezul a avut disensiuni cu un antrenor a fost în ultimul său sezon la Bayern, 2021/2022. La vremea respectivă, în timpul unui antrenament, Lewa ar fi avut un scurt schimb de "amabilități" cu Julian Nagelsmann, plecat de la cum ar fi trebuit să stea în teren.

Din acel moment și până la finalul ședinței, el l-a ignorat complet pe tehnicianul german. 

33de goluri în 46 de meciuri a înscris Lewandowski pentru Barcelona sezonul trecut, în toate competițiile

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ronaldo și Mane, show în Arabia Saudită » Cristiano putea face hattrick-ul din penalty-uri

Meci tare între românii din Serie B » Parma a câștigat la ultima fază cu Pisa + Cum s-au descurcat Valentin Mihăilă și Marius Marin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
CP23
CP23  •  30 August 2023, 18:43
Postat de tristan pe 30 August 2023, 10:40

Un jucător că Lewa cand spune asta cam trebuie sa tii cont de părerea lui.Asta e jucător care îți dă 40 de goluri intr un sezon ,in toate competițiile,daca are cine sa i paseze cum trebuie.Asta marchează Intr un sezon cat dau alții Intr o cariera întreaga in competiții mult mai slabe

Domnule Habarnist Botezatu, cum e cu Ansu? Încă n-a debutat în La Liga? ???????????? A jucat "decât" în trei meciuri, adică toate cele trei jucate de Barca. Asta nu e jurnalism, domnule, ăsta e amatorism cras. Aștept o ofertă bunicică, sa vă arăt eu jurnalism și cunoștințe despre fotbal.

bebeto08
bebeto08  •  30 August 2023, 14:31

Nici sa traduceti corect ce copiati din Mundo Deportivo nu sunteti in stare.

fibra
fibra  •  30 August 2023, 11:56

Are dreptate totala Lewa,Xavi nu e de lotul Barcei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează