INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Lewandowski a vorbit după debutul la Barcelona: „Parcă aș fi aici de câteva luni, nu de câteva zile”

Robert Lewandowski/ foto Twitter @FC Barcelona +10   FOTO
Robert Lewandowski/ foto Twitter @FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 10:54 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 11:22

Robert Lewandowski (33 de ani), atacantul Barcelonei, a debutat la echipa catalană într-un meci amical cu Real Madrid, scor 1-0, și declară că deja s-a adaptat la trupa „blaugrana”.

Polonezul nu a marcat cu madrilenii, dar a avut o prestație solidă și e încrezător în ceea ce priveste viitorul sub comanda lui Xavi.

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1
FCSB
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1

Lewandowski: „Parcă aș fi la Barcelona de câteva luni”

„Așteptăm cu nerăbdare următorul meci, următorul antrenament, pentru că simțim că urmează ceva bun. Sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din această echipă. Nu mă simt ca și cum aș fi fost cu echipa doar de câteva zile, mă simt ca și cum aș fi fost aici de luni de zile. Mă simt foarte susținut de coechipierii mei și de staff.

Merg pas cu pas, mă simt foarte bine în echipă pentru că văd cum colegii mei sunt fericiți că sunt aici. Adaptarea mea e ușoară pentru că Barcelona este o echipă care joacă mereu în atac pentru a marca multe goluri”, a declarat Lewandowski, citat de Marca.

Apoi, polonezul a vorbit și despre meciul de debut, cu Real Madrid: „Deși a fost un amical, Clásico este Clásico și este întotdeauna diferit și special, iar noi suntem foarte mulțumiți de calitatea și intensitatea pe care le-am arătat. Ne gândim mereu la victorie. Avem ocazia să privim înainte și să ne gândim că poate fi un sezon mare”.

Barcelona în meciul cu Real Madrid: Ter Stegen - Araujo, Christensen, E. Garcia, Alba - Gavi, Busquets, Pedri - Raphinha, Lewandowski, Ansu Fati
Au intrat pe parcurs: A. Balde, Pique, S. Roberto, Kessie, Dembele, Nico, de Jong, Aubameyang, Dest, Depay, Inaki Pena

VIDEO. Rezumatul meciului Barcelona - Real Madrid (1-0)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Tuchel, furios după 0-4 cu Arsenal din Florida: „Am fost surclasați de o echipă care nici nu joacă în Liga Campionilor”

Gareth Bale, reacție după primul gol în MLS: „A fost exact tranziția la care mă așteptam”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează