INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Nu se mai înțelege cu nimeni! Robert Lewandowski s-a certat și cu Nagelsmann: „Eu am dat 41 de goluri, nu tu”

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2022 10:50 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 10:51

Robert Lewandowski s-a înfuriat la un antrenamentul lui Bayern, când i s-a indicat unde să stea la centrările colegilor: „Eu am marcat 41 de goluri, record într-un campionat, nu tu!".

Pe măsura derulării telenovelei Robert Lewandowski ies la iveală și neînțelegerile cu care s-a confruntat polonezul la Bayern în ultima perioadă și care au contribuit la decizia fermă de a pleca în această vară. 

Cotidianul munchenez Tageszeitung a dezvăluit că, la unul din antrenamentele de la finalul sezonului, atacantul de 33 de ani a intrat în conflict cu Julian Nagelsmann. 

Tehnicianul bavarezilor voia să exerseze centrările cu jucătorii de bandă, sugerându-i lui Lewa cum să se miște spre careu pentru a primi baloanele aruncate din tușă. 

Rotaru vrea să-l dea afară, Reghecampf se revoltă
CSU CRAIOVA
Rotaru vrea să-l dea afară, Reghecampf se revoltă

Robert Lewandowski, nemulțumiri vechi

The Best FIFA Men's Player în ultimii doi ani și câștigătorul Ghetei de Aur în sezoanele 2020-2021 și 2021-2022 s-a arătat însă deranjat de indicațiile venite de la JN, considerându-se jignit, și a ripostat nervos: „Eu am marcat 41 de goluri într-un campionat, stabilind recordul all-time în Bundesliga, nu tu!". 

Era și greu pentru Nagelsmann, fost fundaș central, ce s-a lăsat de fotbal la numai 21 de ani. Reacția lui a amintit de altă declarație de nemulțumire din trecut, un prim semnal de alarmă și o critică la adresa strategiei folosite de Bayern: „Noi jucăm cu șase fotbaliști ofensivi și pentru un atacant nu e simplu să găsească spații, mai ales împotriva unor adversari care se apără foarte jos". Dar s-a descurcat foarte bine. 

Robert Lewandowski: „Nu plec pentru bani!" 

Acum își dorește o nouă provocare, să se transfere la Barcelona, care a formulat o primă ofertă de 32 de milioane de euro, refuzată de campioana Germaniei. 

„Am nevoie de mai multă emoție în viața mea. Nu am fost ascultat de cei de la Bayern. Ceva a murit în mine. Este imposibil să trec peste acest lucru. Chiar dacă ești profesionist, nu poți. Unde sunt loialitatea și respectul? Eu am fost mereu pregătit, mereu gata să joc, inclusiv când am fost accidentat. Nu plec pentru bani!", afirmase căpitanul Poloniei pentru site-ul Onet.pl.

Citește și: 

„Zidane o va antrena pe PSG” » Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi și prelungirea lui Mbappe cu PSG vine cu noi dezvăluiri

„Acord pe 5 ani!” » Liverpool, gata să parafeze cel mai scump transfer din istoria clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează