INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Roberto Carlos, dezvăluiri tari de la Real Madrid: „I-am zis să nu facă asta. Nu m-a ascultat și l-au dat afară”

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 17:47

Într-un interviu pentru postul TV portughez Canal 11, realizat de fostul căpitan lusitan Vítor Baía, fostul fundaș stânga Roberto Carlos a făcut dezvăluiri halucinante despre ce se întâmpla la Real Madrid pe vremea „galacticilor”.

„Mă întreb acum cum era posibil să facem atâtea prostii? Se încheia un meci și avioanele private ne așteptau. Beckham pleca nu știu unde, Zidane la fel, Ronaldo... Și a doua zi aveam antrenament. Erau avioane private peste tot. O nebunie”, a declarat legendarul brazilian în vârstă de 46 de ani, care a cucerit 13 trofee la Madrid între 1996 și 2007. 

„Del Bosque era mai mult un prieten pentru noi. Ne înțelegea și nu punea reguli. Ne chema la pregătire la 5 după-amiaza. Dimineața, n-ar fi venit nimeni”, a mai spus Carlos, care a vorbit și despre compatriotul Luxemburgo (foto), fost antrenor pe Bernabeu în 2005: „Noi aveam un obicei. Seara, la cină, beam bere și vin. L-am sfătuit pe antrenor să nu interzică alcoolul. Întâi a interzis berea, apoi vinul. A aflat conducerea și l-a dat afară”. 

VEZI ȘI:

NORVEGIA - SPANIA // Ar fi ceva nemaipomenit! Sergio Ramos vrea să participe și la Euro, și la Olimpiadă în 2020! Și să câștige!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează