INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Trei cluburi mari din Europa îl vânează pe fotbalistul care o părăsește pe Liverpool după 8 ani

Roberto Firmino (în stânga) o va părăsi pe Liverpool în vară // foto: Guliver/gettyimages
Roberto Firmino (în stânga) o va părăsi pe Liverpool în vară // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 17:48 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 17:58

Atacantul brazilian Roberto Firmino (31 de ani) a decis să plece de la Liverpool după 8 ani pe Anfield și ar putea ajunge în Serie A, acolo unde 3 echipe importante îl doresc.

După 107 goluri și 7 trofee la Liverpool, inclusiv un campionat în Anglia și o Ligă a Campionilor, Roberto Firmino a decis să-i părăsească pe „cormorani”. O va face în vară, când îi va expira contractul actual.

Liverpool i-a oferit prelungirea contractului, dar Firmino a refuzat propunerea. Vrea o provocare nouă în carieră, la aproape 32 de ani.

A plecat de la FCSB, dar face ravagii » Strizu îi poate extinde suspendarea lui Pintilii
FCSB
A plecat de la FCSB, dar face ravagii » Strizu îi poate extinde suspendarea lui Pintilii

AC Milan, Juventus și Inter îl doresc pe Roberto Firmino

Partea bună pentru Firmino este că nu duce lipsă de „pețitori”. Trei cluburi importante din Serie A, Juventus, AC Milan și Inter, îl doresc pe brazilian, potrivit Football Italia.

Interesată de serviciile lui Firmino este în special AC Milan, echipă aflată în căutarea unui vârf care să-l ajute pe Olivier Giroud. Rossonerii îi mai au pe Divock Origi și Zlatan Ibrahimovic, dar ambii s-au confruntat cu mai multe accidentări în ultima vreme.

La Liverpool, Roberto Firmino a jucat 353 meciuri, a înscris 107 goluri și a pasat decisiv de 78 de ori. A făcut parte dintr-un formidabil trio, alături de Mohamed Salah și Sadio Mane.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

3 cazuri șocante în lumea fotbalului: un jucător acuzat de viol, altul la proces pentru atac cu armă albă și un fost președinte de club condamnat pentru pedofilie

Ladislau Boloni, extraordinară serie la Metz! Încă o victorie și se apropie de zona promovării: atuul său e golgheterul campionatului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează