INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESSI VS RONALDO

Roberto Navia, un jurnalist faimos, le face o prezentare plastică eroilor momentului: „Leo Messi e un romancier. Cristiano Ronaldo, un ziarist de investigație”

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 17:42

Sud-americanul Roberto Navia, ziarist premiat în toată lumea, i-a descris în El Pais pe cei Leo Messi (31 de ani, Barcelona) și Cristiano Ronaldo (34 de ani, Juventus).

Jurnalistul bolivian de 43 de ani, recompensat cu mai multe premii internaționale, a vorbit într-un interviu pentru cotidianul spaniol și despre cei mai buni jucători din fotbalul mondial.

„Pe cine preferați? Pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo?”, a fost întrebat. „Amândoi”, a răspuns sud-americanul, descriindu-i apoi pe cei doi.

Messi e un povestitor, un romancier care scrie cu picioarele superdotate. Cristiano e un ziarist de investigație care scrie în profunzime, fiind aici pentru a pune la îndoială capriciile balonului”.


Roberto Navia

Vezi și: 

VIDEO 5 povești de marcă din cariera legendarului Roberto Baggio, dezvăluite în studioul GSP Live: de la conflictele cu Lippi și Sacchi, până la un caz incredibil de șantaj: „Altfel nu juca la Mondial”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează