CAMPIONATE  ·  MESSI VS RONALDO

Roberto Navia, un jurnalist faimos, le face o prezentare plastică eroilor momentului: „Leo Messi e un romancier. Cristiano Ronaldo, un ziarist de investigație”

Articol de — Luni, 08 Aprilie

Sud-americanul Roberto Navia, ziarist premiat în toată lumea, i-a descris în El Pais pe cei Leo Messi (31 de ani, Barcelona) și Cristiano Ronaldo (34 de ani, Juventus).

Jurnalistul bolivian de 43 de ani, recompensat cu mai multe premii internaționale, a vorbit într-un interviu pentru cotidianul spaniol și despre cei mai buni jucători din fotbalul mondial.

„Pe cine preferați? Pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo?”, a fost întrebat. „Amândoi”, a răspuns sud-americanul, descriindu-i apoi pe cei doi.

Messi e un povestitor, un romancier care scrie cu picioarele superdotate. Cristiano e un ziarist de investigație care scrie în profunzime, fiind aici pentru a pune la îndoială capriciile balonului”.


Roberto Navia

Vezi și: 

VIDEO 5 povești de marcă din cariera legendarului Roberto Baggio, dezvăluite în studioul GSP Live: de la conflictele cu Lippi și Sacchi, până la un caz incredibil de șantaj: „Altfel nu juca la Mondial”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×