INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Bolsonaro refuză extrădarea lui Robinho, condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol în Italia! Mesajul fostului fotbalist pentru președintele Braziliei

Robinho // Foto: Imago
Robinho // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 13:43 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 14:18

Robinho (38 de ani) i-a mulțumit președintelui Braziliei, Jair Bolsonaro, pentru că a refuzat extrădarea sa. Fostul fotbalist al lui AC Milan a fost condamnat în Italia la 9 ani de închisoare pentru viol. 

Luna trecută, Curtea de Casație din Roma a confirmat pedeapsa de 9 ani închisoare pentru brazilianul Robinho (37 de ani) și prietenul său Ricardo Falco, vinovați de violul unei albaneze de 23 de ani, pe care „au îmbătat-o și au umilit-o cu brutalitate, manifestând un dispreț deosebit”, în 2013, când evolua pentru AC Milan. 

Aflat în Brazilia, unde trăiește într-un cerc restrâns după ce a fost abandonat de majoritatea prietenilor și foștilor coechipieri în urma acuzațiilor la adresa lui, Robinho i-a mulțumit președintelui Braziliei, Jair Bolsonaro, pentru că nu a fost de acord cu extrădarea sa.

„Cu cât l-au măcelărit mai mult (n.r. pe președintele Bolsonaro), cu atât a crescut mai mult, mă identific cu el. Adevărul va ieși la suprafață”, a spus Robinho într-un mesaj audio transmis unui prieten și apoi făcut public.

Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”
FC BOTOȘANI - DINAMO
Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”

Robinho, un nume important pentru fotbalul brazilian

Robinho a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști brazilieni din ultimele două decenii. Atacantul format la Santos a evoluat în Europa pentru formații de top, precum Real Madrid, Manchester City sau AC Milan.

28 de goluriîn 100 de selecții are Robinho la naționala Braziliei

Brazilianul și-a încheiat cariera în 2020, la Santos, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Controverse după transferul unui african de 18 ani în Suedia » Fotbalistul, acuzat că minte în privința vârstei

Robert Lewandowski trimite „săgeți” la adresa lui Leo Messi: „A zis asta, dar nu a făcut-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  05 Februarie 2022, 15:05

Roata se intoarce..se numeste karma !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează