CAMPIONATE  ·  FOȘTI JUCĂTORI

Ronaldinho a fost eliberat din închisoare! Ce se întâmplă acum cu fostul fotbalist brazilian

Ronaldinho a ieșit din închisoare după mai bine de o lună
Ronaldinho a ieșit din închisoare după mai bine de o lună

Miercuri, 08 Aprilie, 07:05

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho (40 de ani) a fost eliberat din închisoarea din capitala Paraguayului, în care se afla de mai bine de o lună.

  • Pe 6 martie, Ronaldinho a ajuns în închisoarea din Asuncion, împreună cu fratele său, Roberto Assis. Amândoi intraseră în Paraguay cu pașapoarte și cărți de identitate false;
  • Au fost reținuți, apoi trimiși în arest provizoriu, în așteptarea procesului, care ar putea dura și șase luni. Ambii au fost suspectați că ar avea legături cu o rețea de spălare de bani.

Ronaldinho a fost eliberat din închisoare

În continuare, Ronaldinho va fi obligat să rămână într-un hotel din Paraguay, unde se va afla în arest la domiciliu. Brazilianul va avea o rază prestabilită de mișcare.

Ronaldinho și fratele său ar fi ieșit din închisoare după ce aceștia ar fi o achitat o cauțiune în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, informează The Sun. 

Ronaldinho, în Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false.

Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. Iar la sosirea la Asuncion, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

VIDEO Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (1)

cornelconasu  •  08 Aprilie 2020, 16:43

Nu am înțeles DE CE ar fi vrut Ronaldinho să folosească documente false !!!??? Doar îl cunoaște toată planeta !!!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1