INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL

Ronaldinho, fotbal după gratii? Luni începe campionatul în închisoarea în care se află

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 16:49

Arestat în Paraguay, țară în care a intrat cu acte false, Ronaldinho a fost invitat să ia parte la campionatul de fotbal al deținuților din închisoarea în care se află. E puțin probabil să accepte, dar, dacă o va face, va trebui să respecte o regulă specială.

Turneul are ca premiu un purcel de 16 kilograme. Conform BBC, 194 de deținuți vor participa, aceștia fiind împărțiți în 10 echipe. Printre acestea se numără și una al cărei nume îi sună familiar lui Ronaldinho, denumită Milan. Brazilianul, campion mondial în 2002, a jucat între 2008 și 2011 la AC Milan, cu care a cucerit titlul în Serie A în ultimul an de contract. 

Dacă va decide să accepte invitația deținuților de a participa la turneul indoor, Ronaldinho va fi nevoit să se supună unei condiții speciale: nu are voie să marcheze, ci doar să paseze mingea sau să dribleze!

Coronavirusul a ajuns și în America de Sud

Virusul ce a pornit din China în luna decembrie a atins 113 țări până în prezent. Primul caz confirmat în America de Sud a apărut pe 26 februarie, în Brazilia, dar s-au confirmat cazuri și în alte părți, Argentina, Chile, Peru și alte state fiind afectate. În prezent, numeroase competiții de pe continent urmează să fie suspendate. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează