INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARAGUAY

Ronaldinho, prima poză din închisoare! E la același etaj cu traficanții de droguri! Cum arată brazilianul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 12:13

Ronaldinho, 39 de ani, riscă să stea șase luni în arest preventiv la Asuncion în așteptarea procesului după ce a intrat în Paraguay cu documente false. 

”Acele acte contrafăcute puteau fi folosite la alte infracțiuni”, a declarat procurorul Osmar Legal

Ronaldinho, în arest preventiv

O scurtă călătorie la Asuncion pentru două evenimente caritabile s-a transformat într-un coșmar pentru fostul Balon de Aur brazilian. Ronaldinho a fost reținut vineri seară după ce a intrat în Paraguay cu pașaport și carte de identitate false, judecătoarea Clara Ruiz Diaz hotărând să rămână în arest preventiv în așteptarea procesului.

Ronaldinho, la același etaj cu traficanții de droguri!

Închiși în „Cadrilater”, Fostul Ballon d'Or și fratele său, Roberto Assis, au petrecut a treia noapte în celulă. Închiși la ultimul etaj al clădirii, în sectorul numit "Cadrilaterul", unde sunt deținuți și politicieni acuzați de corupție și traficanți de droguri.

Și totuși, Dinho nu și-a pierdut nici acum zâmbetul cunoscut în lumea întreagă. Jurnalistul paraguayan Hernan Rodriguez, de la postul de radio Unicanal, a postat pe rețelele de socializare prima poză cu brazilianul în pușcărie. Iar el râde, deși a ajuns să poarte cătușe la mâini.

Ronaldinho, prima poză din închisoare! E la același etaj cu traficanții de droguri! Cum arată brazilianul

„Acest dosar poate fi mult mai mare decât pare”

„Acele acte contrafăcute puteau fi folosite la alte infracțiuni. Spălare de bani, de exemplu”, a declarat procurorul Osmar Legal. „De când am preluat cazul, ancheta a scos la lumină noi informații. Acest dosar poate fi mult mai mare decât pare”.

Magistratul a explicat că „arestul preventiv e excepțional. Nu se decide decât dacă se împlinesc toate condițiile, ceea ce s-a întâmplat cu Ronaldinho și Roberto Assis: sunt străini, nu au rezidență în Paraguay și exista riscul să fugă. Pentru noi, nu a existat altă opțiune”. 

„Justiția nu a luat în considerare că Ronaldinho nu știa că el comite o infracțiune. Nu a înțeles că i s-au dat acte false. E prost! A acționat cu bună credință, iar reținerea lui e ilegală"
- Adolfo Marin, avocatul fostului fotbalist

Citește și:

Cum îl „apără” avocatul lui Ronaldinho pe brazilian: „E prost!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
976569435687052
Budica Stancu  •  11 Martie 2020, 07:56

Orice ar fi facut Ronaldhinio , nu merita incatusat.Cum sa incatusezi zambetul?El poate fi judecat in libertate si interogat deoarece el aduc lumina pe Pamant , nu stie sa minta!El traieste clipa si are incredere in aproaple lui!Fac apel la statul Paraguay sa-i schimbe starea baiatului.Este inocent.Il iubesc!Esta un mesager al pacii si prieteniei.NU POTI TU ONU SA STAI DEOPARTE !FA CEVA!EL A FACUT!NE-A DISTRAT!

2804156129676707
Atlas Atlas  •  10 Martie 2020, 02:34

Fotografia este trucata

2766950646706712
Catana Stefan  •  09 Martie 2020, 18:57

prost e putin spus , e pur si simplu idiot dintatul , cum sa nu stii ca ai acte false, nu stii nici cum te cheama sau nu stii nici sa citesti!! nu ar fi de mirare sau vroia sa faca lucruri in afara legii .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează