INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME

Ronaldo desconsiderat de un fost adversar: "Nu el a fost cel mai bun atacant împotriva căruia am jucat"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 15:20

Stefan de Vrij (26 de ani), fundașul lui Inter transferat în această vară de la Feyenoord, a surprins când a fost întrebat care a fost cel mai greu de marcat atacant pe care l-a întâlnit în carieră.

"Cu siguranță e Mbappe", a spus De Vrij, apoi a continuat să vorbească despre venirea lui Cristiano Ronaldo în Italia, la Juventus.

"Mărturisesc că la început nu credeam că va veni în Italia. Sosirea sa în Serie A e pozitivă pentru fotbalul italian deoarece oferă un mare impuls întregii competiții. Am jucat împotriva lui cu echipa națională într-un amica împotriva Portugaliei înainte de Cupa Mondială din 2014. S-a terminat 1-1 și el a marcat după o lovitură de colț", a adăugat De Vrij.

 Citește și: Un hater i-a urat lui Bonucci să-i moară ambii copii! Ce i-a răspuns internaționalul

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  13 Septembrie 2018, 17:19

Pai cum era sa joace de Vrije ala, de la Lazio-in UEL- impotriva lui Cristiano- care juca in UCL?Anul asta, cand a jucat impotriva lui -in serie A-poate ca n-o fi fost la turatia obisnuita-stiut fiind ca Cristiano a venit mai tarziu din vacanta-dar unde o fi jucat el impotriva lui M'bappe?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Septembrie 2018, 16:11

Fiecare fundaș bun a avut momente grele cu câțiva atacanți, fără ca aceștia să fie neapărat cei mai buni lume. Pur și simplu, aveau un stil de joc incomod pentru acel fundaș.

rocky2
rocky2  •  13 Septembrie 2018, 16:04

Ronaldu e doar umflat de presa, in rest e un fotbalist obisnuit care daca n-are servant sa-l puna fata in fata cu portarul, sau sa-i scoata penalty-uri, da goluri cum da si acum in Italia! Adica zer0!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează