INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Messi, Neymar și Ronaldo în aceeași echipă? Prima voce care confirmă bomba: „Nu glumesc!”

Neymar, Messi și Ronaldo (în ordine de la stânga la dreapta) ar putea ajunge la PSG, spune Wagner Ribeiro // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Neymar, Messi și Ronaldo (în ordine de la stânga la dreapta) ar putea ajunge la PSG, spune Wagner Ribeiro // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2020 10:36 / Actualizat vineri, 21 august 2020 11:11

Lionel Messi (33 de ani) i-a spus noului antrenor Ronald Koeman că are îndoieli asupra viitorului său la Barcelona și se simte „mai mult în afară decât în interiorul clubului”, iar agentul brazilian Wagner Ribeiro a declarat: „E mai ușor pentru Messi să vină la PSG decât pentru Neymar să se întoarcă la Barcelona”.

Într-un interviu pentru revista braziliană Placar, impresarul carioca Wagner Ribeiro, mereu foarte apropiat de Neymar, susține că decarul lui PSG nu mai vrea să părăsească Parisul. „A fost o vreme când era trist din cauza accidentărilor. Atunci, se gândea să se transfere, să revină la Barcelona sau să meargă la Real. Nu astăzi. Poți să vezi cât este de fericit. 

Glumeam cu el: «Trăiești în «Orașul Luminilor», într-o casă frumoasă, înconjurat de familie și prieteni, te bucuri de bucătăria franceză și, dincolo de orice, joci la unul dintre cele mai bune cluburi. Ce motiv ai avea să renunți la toate acestea acum?»”.

„Messi și Ronaldo la PSG. Nu glumesc”

Ribeiro mai declară ceva interesant: „E mai ușor pentru Messi să vină la PSG decât pentru Neymar să se întoarcă la Barcelona. Messi și Cristiano Ronaldo la PSG. Nu glumesc. Nu mă îndoiesc de puterea Qatarului”.

Catalanii au făcut imediat conexiunea cu Messi. Argentinianul și-a întrerupt vacanța și s-a întâlnit joi seară cu Ronald Koeman, la cerea președintelui Bartomeu. Dar ce i-a transmis căpitanul noului antrenor blaugrana a mărit și mai mult tensiunea la club. Potrivit postului de radio local RAC 1, Leo l-a invitat acasă pe tehnicianul olandez și i-ar fi zis că are îndoieli asupra viitorului său la Barça. 

„Și-a exprimat nemulțumirea față de întreaga situație după 2-8 cu Bayern și, momentan, se simte mai mult în afară decât în interiorul clubului”, a anunțat RAC 1.

Gazzetta: „Inter nu renunță la plan”

Nu a spus clar că pleacă, dar a sugerat că e posibil ca acest lucru să se întâmple. E o confirmare a jurnalistului brazilian Marcelo Bechler, care dezvăluia imediat după 2-8 cu Bayern la Esporte Interativo: „Messi vrea să se despartă de Barcelona. Nu în 2021. Acum”.

Gazzetta dello Sport a readus în discuție Inter Milano ca posibilă destinație. Nu doar Paris Saint-Germain, unde l-ar regăsi pe prietenul Neymar, și Manchester City, pentru a fi din nou alături de Pep Guardiola. Și Inter rămâne aproape de „planul Messi”.

Ce face cu clauza de 700 de milioane?

Leo i-a transmis însă lui Koeman că realizează cât de dificil ar fi să transfere în acest an, chiar dacă mercato s-a prelungit până la 5 octombrie din cauza pandemiei. Contractul lui expiră pe 30 iunie 2021. Și, până atunci, clauza de reziliere e activă. 700 de milioane de euro.

În plus, scrie Marca, nu îi va fi ușor lui Messi să ia o hotărâre radicală. Ar afecta și familia, pe Antonela și pe cei trei copii mici, Thiago (8 ani), Mateo (5) și Ciro (2). Toți se simt atât de bine la Barcelona. În următoarele zile, se așteaptă decizia lui.

36 la sutădintre cei peste 55.000 de fani care au participat la sondajul Marca au votat că Messi se desparte acum de Barcelona (34% cred că va pleca în 2021, iar 30% susțin că va prelungi)

Mai multe știri despre Barcelona:

Transformă Barcelona în „naționala” Olandei! Spaniolii au aflat țintele lui Ronald Koeman

Ansu Fati a trădat! L-a lăsat baltă pe fratele lui Messi și va avea același impresar ca Ronaldo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
hmmmm
hmmmm  •  25 August 2020, 16:02

Chiar as fi curios sa-l vad la alta echipa! Pana acum toate performantele se leaga de Barca si toata lumea vorbeste ca nu e in stare s schimbe sistemul de joc, dupa cum s-a vazut la nationala Argentinei. Daca reuseste sa faca performanta la alta echipa ar da peste gura tuturor (si mie, eu ma indoiesc ca este in stare...) :-)

unulobisnuit
unulobisnuit  •  21 August 2020, 19:26
Postat de bazinga pe 21 August 2020, 12:16

FOTBALUL ACTUAL ESTE O MARE MIZERIE UNDE DOAR BANUL CONTEAZA ! PSG ARE CAPACITATEA FINANCIARA DE MAI SFIDA INCA ODATA TOATA LUMEA SI SA FACA O TRIPLETA MONSTRUOASA....DE FAPT UN CAREU DE ASI, SA NU-L UITAM PE M' BAPPE ! AR FI CULMEA, DAR NU CRED....MESSI NU VA PLECA NICIODATA DE LA BARCA !

MESSI NU VA PLECA NICIODATA DE LA BARCA! Alo,mama Omida,te rog să-mi spui dacă va ploua la anul în ziua de 31 aprilie...Barça cu al ei 2-8 a ajuns ridiCULÉ...

bazinga
bazinga  •  21 August 2020, 12:27
Postat de cneius pe 21 August 2020, 11:45

Alte povesti nemuritoare...

Aberatii, evident, tipic pentru presa sportiva de pretutindeni....*** ieftine pentru creduli, ca sa nu zic altfel...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează