INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ronaldo se întoarce în La Liga » Cumpără un club de fotbal din prima ligă spaniolă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 13:29

Legenda braziliană Ronaldo e aproape să cumpere clubul spaniol de primă ligă Real Valladolid în schimbul a 30 de milioane de euro. Afacerea ar urma să se facă la sfârșitul acestei săptămâni.

Zvonurile cumpărării clubului au apărut încă de la sfârșitul sezonului trecut. "Il Fenomeno" are un avantaj foarte important prin prisma faptului că e foarte bun prieten cu vicepreședintele lui Valladolid, Jose Moro.

Actualul proprietar al clubului e Carlos Suarez, însă echipa are o datorie destul de mare și are nevoie de investiții masive. Presa spaniolă susține că dacă Ronaldo va cumpăra clubul, brazilianul va ocupa funcția de președinte, iar Carlos Suarez va fi președinte executiv.

Valladolid a început greoi campionatul și are un singur punct după primele două etape.

Ronaldo (41 de ani) a jucat în Spania pentru Barcelona și Real Madrid, dar de-a lungul carierei a mai trecut pe la Cruzeiro, PSV, Inter Milan, AC Milan și Corinthians.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spion_kop
spion_kop  •  28 August 2018, 17:00

one of the best

iosif.xvii
iosif.xvii  •  28 August 2018, 16:39

Mai bine ar cumpara minamoul lui negoita, e o investitie mai sigura..

dinamo100
dinamo100  •  28 August 2018, 15:46

Ronaldo e cam prost daca cumpara un club. El nu are experienta in asa ceva si nici nu cred ca are izvor de bani sa pompeze intr-o echipa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează