INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool o lasă pe Wolves fără cei mai importanți fotbaliști! Cele două vedete dorite pe „Anfield”

Adama Traore (dreapta) este dorit la Liverpool // foto: Guliver/gettyimages +47   FOTO
Adama Traore (dreapta) este dorit la Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 11:36

Liverpool, formația aflată pe prima poziție în Premier League, a pus ochii pe doi fotbaliști de la Wolverhampton: Adama Traore (24 de ani) și Ruben Neves (23).

Aproape de primul titlu în Anglia după 30 de ani, Liverpool a început să-și plănuiască mutările pentru sezonul viitor. Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, îl dorește pe mijlocașul central Ruben Neves, care ar putea împrospăta fața echipei.

Klopp și-a pierdut răbarea cu Naby Keita, mijlocașul transferat de Liverpool de la RB Leipzig în 2018, astfel că achiziția lui Ruben Neves i se pare oportună, informează The Sun. Portughezul are deja multă experiență acumulată în fotbalul englez și mulți ani în față pentru a deveni mai bun.

40 de milioane de eurovalorează Neves, potrivit Transfermarkt

15 goluri și 7 pase decisivea reușit Ruben Neves la Wolves, în 125 de meciuri

„Vitezomanul” Adama Traore, dorit la Liverpool

Celălalt fotbalist al lui Wolves aflat pe radarul lui Liverpool este extrema dreapta Adama Traore, care a avut parte de un sezon excepțional. Potrivit sursei citate, Jurgen Klopp caută să reducă presiunea de pe cei trei titulari din atacul echipei (Mane, Firmino și Salah) prin aducerea unui nou fotbalist de atac de mare calitate, care să împartă minutele pe teren cu senzaționalul trio.

Conform The Sun, Wolves așteaptă 60 de milioane de lire sterline în schimbul lui Adama Traore și 50 pentru Ruben Neves. Liverpool nu dispune de această sumă în prezent, însă „cormoranii” ar putea obține bani frumoși din cedarea unor fotbaliști care nu se află în planurile lui Jurgen Klopp: Xherdan Shaqiri, Divock Origi, Dejan Lovren, Harry Wilson și Marko Grujic par a se afla pe făraș.

25.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Adama Traore, conform Transfermarkt

6 goluri și 10 pase decisivea reușit spaniolul în acest sezon, în 43 de meciuri

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Premier League

+43 FOTO

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre Premier League:

Salariu fabulos pentru Virgil Van Dijk! Salah nu va mai fi cel mai bine plătit jucător al lui Liverpool

Primul arbitru străin în Premier League! Este un australian de 33 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează