INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - MARSEILLE (AZI, 21:45, DIGI 4)

Rudi Garcia nu acceptă ordinele patronului: "Poate să-mi ceară orice. Nu va schimba nimic!"

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Rudi Garcia, 52 de ani, noul antrenor al lui OM, l-a avertizat pe americanul Frank McCourt: "Dacă totuși schimbă ceva la echipă, atunci contractul se încheie"

Frank McCourt, fostul patron al lui LA Dodgers, grupare de baseball vândută cu două miliarde de dolari în 2012, a cumpărat cel mai popular club de fotbal din Hexagon, Olympique Marseille, cu 45 de milioane de euro. Și a adus imediat un antrenor de top, Rudi Garcia, numindu-l pe 3 sezoane joi, în ziua în care tehnicianul și-a reziliat contractul cu AS Roma.

În primul interviu, Garcia nu s-a sfiit să-l avertizeze pe proprietarul lui OM. "Patronul poate să-mi ceară orice legat de alegerea echipei. Nu va schimba nimic. Dacă totuși schimbă ceva, atunci acordul nostru se încheie", a precizat francezul în L'Equipe.

Rudi, 52 de ani, câștigător al titlului în Ligue 1 și al Cupei Franței în 2011 cu Lille, are noroc. E prima oară când McCourt și președintele Eyraud (patron de presă și fost campion la taekwondo) au legătură cu fotbalul. Și nu se vor implica în deciziile antrenorului.

2.800.000 €a primit Garcia pentru rezilierea contractului cu AS Roma, jumătate din suma pe care ar fi câștigat-o până în 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează