INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Rupe contractul violatorului! Clubul renunță, după ce sponsorii și fanii au protestat vehement

David Goodwillie nu va juca pentru Raith Rovers
David Goodwillie nu va juca pentru Raith Rovers

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2022 13:07 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 14:21

David Goodwillie nu va juca pentru Raith Rovers, iar clubul de Liga 2 din Scoția își revizuiește atitudinea după ce a recunoscut că „a greșit” transferându-l.

Decizia a stârnit un protest luni prin angajarea atacantului, care a fost declarat violator și obligat să plătească despăgubiri într-un dosar civil în 2017. 

David Beckham, dezvăluire incredibilă despre Victoria: „Asta face zilnic, de 25 de ani”
DEZVĂLUIRE
David Beckham, dezvăluire incredibilă despre Victoria: „Asta face zilnic, de 25 de ani”

Sponsorii de la Raith Rovers s-au retras în semn de protest!

Doi directori și-au dat demisia în semn de protest, sponsorii s-au retras, iar echipele feminine au amenințat că rup legăturile cu clubul scoțian. 

Președintele John Sim a spus că a „învățat o lecție grea, dar valoroasă, regret amarnic și cer scuze din toată inima fanilor, sponsorilor și jucătorilor pentru angoasa și furia cauzate în ultimele zile", adăugând că jucătorul de 32 de ani nu va fi selectat să joace și că vor începe discuțiile pentru încetarea contractului său. 

Raith a apărat inițial decizia de a-l semna pe Goodwillie de la Clyde, spunând că se bazează în primul rând pe abilitățile sale pe teren.

Un amănunt însă important al trecutului său. În 2016, acesta a fost condamnat într-un dosar de viol din 2011 (acuzat împreună cu David Robertson, colegul său de la Dundee la acea vreme) și obligat să-i plătească victimei despăgubiri de 100.000 de lire sterline (120.000 €). Nu a ajuns după gratii pentru că dovezile obținute de procurori au fost considerate insuficiente.

Cunoscuta scriitoare scoțiană Val McDermid, 66 de ani, de o viață fanul lui Rovers și sponsorul echipei, numele său fiind pe tricoul alb-albaștrilor din 2014, a luat o hotărâre radicală: și-a rupt abonamentul și a anunțat că nu mai susține financiar formația din Kirkcaldy.

Citește și: 

„Groparul” Realului cu Athletic Bilbao a fost un nume mare. Două greșeli capitale și un strigăt al lui Ancelotti

FOTO Gafa unui coechipier al lui Mihăilă: s-a pozat gol din greșeală, iar prietena lui i-a răspuns pe Instagram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Februarie 2022, 17:42
Postat de paiazze pe 04 Februarie 2022, 17:15

Eu cred ca_karma e ce a patit individul asta. *** *** cu neo-marxismul, ati invatat un cuvant si numai pe ala il aveti in gura.

Trezește-te , sa făcut ziuă. Nu ai înțeles NIMIC. Karma la fotbalist??? De ce?!? Nici măcar nu a fost condamnat. Nu au fost probe pentru a fi condamnat , dar anumiți ***** s-au grăbit să-l judece și să-l acuze oricum. Ai idee la fiecare caz de viol REAL câte cazuri de acuzații FALSE sunt??? Nu???!!!??? Stai jos , ai nota UNU.

paiazze
paiazze  •  04 Februarie 2022, 17:15
Postat de ucluj2011 pe 04 Februarie 2022, 16:33

Respect!!! Exact asta se întâmplă. Prostirea și spălarea de creier a oamenilor de către neo marxismul și feminismul deșănțat și care judecă cu DUBLĂ MĂSURĂ. Dar ce e val... ca valul trece....!!!... și până la urmă vor plăti și cei care CU ADEVĂRAT trebuie să plătească pentru toată durerea și suferința pe care o seamănă pe Planeta Pămânînt. KARMA!!!

Eu cred ca_karma e ce a patit individul asta. *** *** cu neo-marxismul, ati invatat un cuvant si numai pe ala il aveti in gura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Februarie 2022, 16:36
Postat de adriann_ pe 04 Februarie 2022, 14:45

Problema aici e una simpla: nu poti sa numesti un om "violator" cata vreme nu a fost condamnat pentru viol sau prins in flagrant etc. Despre individul asta poti sa zici "acuzat de viol" samd (banii i-a platit pentru un proces civil, probabil o agresasera pe fata etc). Evident ca nu e OK ce a facut individul dar prea s-a dat liber la rostogolirea acuzatiilor de viol si hartuire sexuala. Sa nu uitam cazul-fanion "me too" din Franta unde acuzatoarea a pierdut pana la urma procesul doar ca acuzatul fusese terminat profesional...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează