INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ruptură?! » Schimb dur de replici între Pep şi un oficial de la Bayern: "A fost o discuţie extrem de aprinsă"

Sammer, stînga, și Guardiola colaborează din 2013, de la sosirea catalanului pe banca lui Bayern
Sammer, stînga, și Guardiola colaborează din 2013, de la sosirea catalanului pe banca lui Bayern

Articol de - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:00

Tabloidul Bild insinuează că Pep şi-ar pregăti plecarea de la Bayern, în vară, după ce la o întîlnire cu fanii a vorbit despre club numai la trecut.

Probleme în Paradisul Bayern? Sky Germania aşa pretinde. Ieri, înaintea antrenamentului de dimineaţă, reporterul postului TV aflat la faţa locului a surprins, întîmplător, "frînturi dintr-o discuţie extrem de aprinsă" între Pep Guardiola, 44 de ani, şi directorul sportiv Matthias Sammer (47), la intrarea în vestiarul jucătorilor.

Informaţia a făcut senzaţie, dar imediat au apărut şi dezminţirile. "Nici vorbă de vreo ceartă cu Pep!", a sărit Sammer, recunoscut însă drept un tip conflictual încă din vremea cînd era jucător activ. Tehnicianul catalan, la rîndu-i, a părut mirat: "Nu ştiu despre ce vorbeşte lumea. Am avut un antrenament liniştit".

Dimineaţa n-a fost totuşi chiar liniştită. În Bild au apărut extrase din afirmaţiile lui Guardiola în faţa membrilor unui fanclub: "Indiferent ce se va întîmpla, eu am petrecut momente minunate la Bayern. A fost o mare provocare pentru mine, pentru soţie şi pentru copiii noştri".

Motiv pentru tabloidul german să-şi pună întrebarea: "Se gîndeşte Guardiola la o despărţire?". Deocamdată a amînat pentru la vară discuţiile privind prelungirea contractului.

City e favorita
La preluarea lui Bayern, în 2013, Guardiola a mărturisit că i-ar plăcea să lucreze în Anglia înainte de a-şi încheia cariera de antrenor. Iar Man. City pare să fie clubul cu cele mai mari şanse, mai ales că acolo activează foştii săi colaboratori din perioada Barcelona (2008-2012), Ferran Soriano si Txiki Begiristain.

10,5 milioane de euro e salariul anual al lui Guardiola la Bayern, conform contractului scadent la 1 iulie 2016

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează