INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Cine e antrenorul care l-ar putea înlocui pe Gerrard la Rangers + Stevie G., acuzat: „E vorba de maniere!”

Steven Gerrard / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Steven Gerrard / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 11:03 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 19:54

Steven Gerrard (41 de ani) e favorit să o preia pe Aston Villa, plecare ce ar lăsa-o pe Rangers fără antrenor. Scoțienii s-au gândit deja la un posibil înlocuitor pentru „Stevie G.”.

Ianis Hagi și colegii săi de la campioana Scoției ar putea fi antrenați de Russel Martin (35 de ani), actualul antrenor al celor de la Swansea, notează Mirror. Asta în condițiile în care Steven Gerrard, managerul celor de la Rangers, e dorit în Premier League. 

Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”
RANGERS
Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”

Russell Martin, posibil înlocuitor pentru Steven Gerrard

Russell Martin, unul dintre cei mai tineri antrenori din Championship, s-ar mai afla și pe lista celor de la Norwich, după ce „canarii” s-au despărțit de Daniel Farke.

Fost fundaș în Premier League, Russell Martin chiar a evoluat pentru Rangers, acesta fiind împrumutat în Scoția în 2018, când a bifat 15 apariți și un gol. Pe lângă Swansea, tehnicianul a mai antrenat-o pe Milton Keynes Dons.

Legendă a lui Liverpool mai are contract cu Rangers până în 2024, dar cei de la Villa sunt dispuși să plătească 2.000.000 de euro clauza de reziliere pentru a-l aduce pe Gerrard înapoi în Premier League.

Cine e antrenorul care l-ar putea înlocui pe Gerrard la Rangers + Stevie G., acuzat: „E vorba de maniere!”
Russell Martin / Sursă foto: Guliver/Getty Images

1 titlua luat Gerrard cu Rangers (2021), primul pentru scoțieni după o pauză de 10 ani

Steven Gerrard, criticat: „E vorba de maniere, pur și simplu”

Între timp, Ally McCoist (59 de ani), legendă la Rangers, e nemulțumit că Steven Gerrard nu a făcut un anunț oficial cu privire la intențiile sale. 

„Cred că am ajuns într-un punct în care toată lumea, fanii celor două echipe, merită o veste acum. Fanii lui Villa și fanii lui Rangers merită o declarație de la cele două cluburi și o declarație de la Steven. Este vorba despre maniere, pur și simplu”, a spus McCoist, potrivit Daily Record

Cred că următorul antrenor de la Aston Villa va fi Roberto Martinez. Aș fi dezamăgit dacă Gerrard ar pleca, dar i-aș mulțumi pentru titlul câștigat în sezonul trecut. Este o decizie importantă pentru el. Multă lume crede că este o decizie ușoară, dar nu e așa. Sper ca Steven să nu regrete decizia luată.

- Ally McCoist, fost atacant Glasgow Rangers

Dean Smith, propus la Rangers

Totodată, Ally McCoist spune că Dean Smith ar fi varianta ideală de înlocuitor pentru Gerrard. Dean Smith e nimeni altul decât managerul demis de Aston Villa. 

„Am spus-o, eu l-aș alege pe Dean Smith. Chiar îmi place de el și nu aș avea nico problemă dacă ar veni la clubul meu”, a spus McCoist, potrivit glasgowtimes.co.uk.

Steven Gerrard, dorit în Premier League

Aston Villa este în căutare de antrenor după ce l-a demis săptămâna aceasta pe Dean Smith (50 de ani), care înregistrase 5 eșecuri la rând în Premier League. Steven Gerrard (41 de ani) este principala țintă a englezilor.

Aston Villa urmează să le ceară permisiunea scoțienilor de la Rangers pentru a negocia direct cu Gerrard, anunță britanicii de la The Guardian.

Legenda lui Liverpool mai are contract cu Rangers până în 2024, dar cei de la Villa sunt dispuși să plătească 2.000.000 de euro clauza de reziliere pentru a-l aduce pe Gerrard înapoi în Premier League.

Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis Hagi în Premier League

Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Rangers, e favorit să o preia pe Aston Villa. Ianis Hagi (23), mijlocașul ofensiv al scoțienilor, ar putea face și el pasul în Premier League, cred jurnaliștii britanici.

Englezii de la talkSPORT au întocmit o listă de jucători pe care Gerrard i-ar putea aduce la noua echipă. Printre ei, și Ianis Hagi.

„Ianis a avut un impact mare anul trecut, când Rangers a câștigat titlul. S-a ridicat la nivelul numelui legendarului său tată și a contribuit la 15 goluri în 27 de meciuri de campionat

Versatilitatea românului este pe placul lui Gerrard, care își dorește astfel de jucători la Villa. Ianis poate juca atât în benzi, cât și în poziție centrală”, notează jurnaliștii britanici.

VIDEO Ianis Hagi: „Am foarte multe lucruri de învățat de la Gerrard. Are o mentalitate asemănătoare cu a tatălui meu”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor! Steven Gerrard, dorit în Premier League

Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
135479786808884
Leonard Crassas  •  11 Noiembrie 2021, 18:34

daca nu se duce in Scotia „regele„ urgent, printul nu stiu daca mai prinde echipa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează